Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

grunnleggende maskinvare til å installere windows xp

Postet av : Jonathan Nyberg

Hardware for å installere og bruke Microsoft Windows XP-operativsystemet varierer avhengig av konfigurasjonen av systemet og kravene i programmene og funksjonene du har tenkt å bruke. Med mindre databehandling krav er minimal, bruker Windows XP på et system som knapt oppfyller grunnleggende maskinvare kan være treg og utilfredsstillende. Før du installerer Windows XP, bør du vurdere grunnleggende hardware kravene for sin installasjon og funksjonalitet.

Central Processing Unit

Installasjon av Windows XP krever en Pentium 233-megahertz-prosessor eller raskere. Microsoft anbefaler minst en 300-MHz-prosessor av Intel Pentium /Celeron-serien, AMD K6/Athlon/Duron-serien eller en kompatibel.

CPU oppgraderingspakker er tilgjengelig for noen eldre systemer. Oppgradere hovedkortet første, men kan gi bedre resultater, inkludert en overlegen styrke i hastighet. Hvis du oppgraderer, velger et hovedkort som støtter ACPI strømstyringsoppsett og hastigheter fra 1 til 3 gigahertz. Hvis du planlegger digital video kamera fange, anbefaler Microsoft en prosessor på 400 MHz eller høyere.

Random Access Memory

Windows XP-installasjonen krever minst 64 MB RAM. Microsoft anbefaler imidlertid minst 128 MB.

Legge til RAM til en eksisterende maskin er den enkleste og minst kostbare måten å gjøre det raskere. For overlegen ytelse, installere maksimal RAM datasystemet kan bruke. Hvis datamaskinen allerede bruker maks RAM, må du bytte hovedkort før du øker RAM. Med 1 GB RAM, kan Windows XP-brukere bruke moderne programvare, få arbeidet gjort raskere og bli mer produktive.

Hard Disk Storage

Installasjon av Windows XP krever minst 1,5 GB ledig harddiskplass space.

Hvert program du har tenkt å installere og bruke krever ekstra plass på harddisken. I tillegg arbeide med bilder og videoer krever betydelig plass på harddisken for redigering og arkivering.

Flere stasjoner

Installasjon av Windows XP krever en CD-ROM med 12x minimum hastighet eller en DVD-stasjon.

Input Devices

Windows XP-installasjonen krever et tastatur og en mus (eller annen kompatibel pekeenhet).

Video og lyd

Flere grunnleggende kravene for Windows XP er et skjermkort og skjerm med Super . VGA (800 x 600) eller høyere oppløsning, en skjerm med 16-bit eller høyere fargedybde, et lydkort og høyttalere eller hodetelefoner

Hvis skjermen er en 17-tommers CRT eller en 15-tommers LCD, vil du sannsynligvis ønske å operere med en oppløsning på 1024 x 768. Hvis du har en CRT-skjerm, men videoen styret ikke kjøre på en 72-Hz oppdateringsfrekvens, kan du se flimmer. Hvis du vil legge til en raskere og kraftigere skjermkort, må du kontrollere at hovedkortet støtter den hastigheten.

Ekstra maskinvare for full Windows XP Bruk

Selv om Windows XP-installasjonen krever ingen ekstra maskinvare, med fullstendig evner krever en modem, nettverkskort, mikrofon, webkamera, DVD-stasjon og ekstra RAM. Koble denne ekstra maskinvare kan kreve en eller flere ekstra USB-porter.


Copyright © 2011