Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

microsoft xp maskinvare

Postet av : Jan-Olof Stoor

Microsoft har gitt ut nye operativsystemer siden Windows XP debuterte i 2001, men Windows XP er fortsatt et populært valg for å kjøre maskiner. . Brukere med eldre datasystemer, som er på et budsjett, eller som foretrekker et operativsystem som er prøvd og sann må sørge for at deres datamaskiner oppfyller minimumskravene til maskinvare for å kjøre Windows XP.

Hard Drive

For det Windows XP Home og Professional-utgavene, en harddisk med minst 1,5 GB ledig plass kreves for installasjon, selv om enkelte programmer og Windows XP konfigurasjoner kan gjøre mer plass nødvendig.

Prosessor

Microsoft anbefaler at du bruker en datamaskin med en 300 MHz eller raskere prosessor for Windows XP Professional og XP Home edition, men begge versjonene av operativsystemet vil kjøre på en 233-megahertz-prosessor. Prosessoren må være en Intel Pentium eller Celeron. AMD K6, Duron eller Athlon-prosessorer også vil fungere. XP Professional støtter en dobbel eller enkel prosessor.

Den 64-bit versjonen av Windows XP trenger en 733 megahertz Intel Itanium-prosessor til å fungere, med Microsoft anbefale en 800 megahertz Intel Itanium for maksimal ytelse.

Memory

XP Professional og XP Home vil kjøre i en begrenset måte på 64 megabyte RAM. Optimal ytelse oppstår med 128 megabyte eller mer minne.

Den XP 64-bit utgave trenger minst 1 GB RAM for å kjøre skikkelig.

Tilbehør

Alle versjoner av Windows XP krever et tastatur og mus, en DVD eller CD-ROM-stasjonen og en skjerm. Skjermen bør være en Super VGA som støtter et minimum 800 x 600 oppløsning.


Copyright © 2011