Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hurricane krav til vinduer i Florida

Postet av : Charlotte Wannberg

En seks måneder orkansesongen, kombinert med en omfattende historie av ødeleggende stormer, har spilt en sentral rolle i etableringen av Floridas byggeforskrifter. Regler og forskrifter som regulerer produksjon og installasjon av orkan vinduer er en viktig del av denne koden, og er i stadig endring for å holde tritt med ny teknologi og metoder. Spesifikke krav kan variere, avhengig av spesifikke fylket. En sjekk med de lokale bygningsmyndigheter før installeringen kan hjelpe deg å unngå problemer senere.

Historie

Selv med de tidligste hjem konstruksjon i Florida, var orkan skodder ansett som en viktig og fellestrekk. Som skodder ble mindre populært, kom bruken av kryssfiner eller metall solskjerminger på moten. Moderne orkan, eller slagfast, vinduer representerer den mest aktuelle utvikling i bygg-teknologi, gir bedre beskyttelse enn tidligere metoder.

Miami-Dade Standard

I 1992 ødela orkanen Andrew sør Florida. Ifølge National Hurricane Center, er orkanen Andrew anses den dyreste naturkatastrofen i USAs historie, forårsaker mer enn 25 milliarder dollar i skade. I kjølvannet av denne stormen, gjennomgikk bygningen koden for Miami /Dade County området en større overhaling, noe som resulterer i en av de beste og tryggeste sett av byggeforskriftene i Florida. Denne koden er ofte brukt som en standard for vurdering orkan vinduer og gir en omfattende liste av regelverk og spesifikasjoner for produksjon og installasjon av orkan vinduer.

Impact tester

For et vindu for å bli sertifisert som orkan slagfast, det må passere ulike tester, avhengig av den tiltenkte bruk. The Florida Building Code beskriver de to vanligste typene av slagfast testing, store-rakett-resistente testing og små-rakett-resistente testing. Stor-rakett slagtester innebære lansere en 6-meter lang to-av-fire, som veier 9 pounds, inn et vindu på 34 mph. De små-rakett-resistent test bruker 10 kulelager skjøt i vinduet på 50 mph. Etter vellykket gjennomføring av den aktuelle testen, kan vinduet bli sertifisert som støtsikker.

Installasjon

Installasjonen av orkan-effekt vinduer i Florida er like viktig som bygging av vinduet. Retningslinjer for installering er utpekt av staten, men er underlagt ytterligere fylke krav og inspeksjoner. For eksempel, i henhold til Pinellas County bygningsloven, hvis et hus erstatter mer enn 25% av et hjem eksisterende vinduer på en gang, de nye vinduene må orkan-effekt-resistente. Andre krav, som installasjon metoder, typer av festebeslag brukt og tetningsmidler, kan bli pålagt av lokale bygningsmyndighetene.


Copyright © 2011