Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å isolere en skyve glassdør med skjær

Postet av : Annika Hultén

Vinduer og dører er de vanligste områdene av ditt hjem som overfører varmen inn og ut. Når det gjelder vinduer og skyve glassdører, går dobbelt-ruten glass en lang vei mot å spare på oppvarming og avkjøling, men hvis erstatte glasset er for dyrt, å legge til en farget isolerende film på glasset ditt kan bidra til å redusere overføringen av varme inn i ditt hjem i sommer. De fleste hjem forsyne butikker bære kits som inneholder film, program spray, barberhøvler og squeegees i én pakke

Du trenger:.
Insulating vinduet film.
Loer.
Sprayflaske.
Nal.
Målebånd.
Kniv.


en.
Rengjør innsiden av vinduet grundig med en mild såpe og filtrert vann. Skrap bort eventuelt rusk eller lim, og tørk overflaten med en lofri klut. Unngå vinduet renere som inneholder ammoniakk.
To.
Mål vinduet med et målebånd, og skriv ned målene.
Tre.
Rull ut et ark med vindu film på et flatt underlag. Mål arket til 1 tomme større i hver dimensjon enn vinduet, og klippe filmen til størrelse ved hjelp et verktøy kniv.
fire.
Fukt hele vinduet med mer såpevann. Fjern forsiktig filmen backing, sprøyting såpe og vann over den selvklebende siden av filmen.
Fem.
Plasser filmen på glasset. Hold de to øverste hjørnene av filmen og tillate dem å ta på våte glasset --- resten av filmen vil holde på sine egne. Spray såpe og vann over filmen, og skyv den på plass så nøyaktig som mulig.
6.
Stryk filmen fra midten og utover, skyve såpe og vann løsning og eventuell luft bobler ut til kantene av filmen.
7.
Trim filmen til kantene på glasset ved hjelp av et verktøy kniv eller barberblad. La bladet til å følge kanten av glasset. Klipp fra sentrum av hver kant mot hjørnene for å unngå krøller dem.
8.
Stryk filmen en siste gang for å fjerne eventuelle gjenværende bobler eller vann. Wrap et papir håndkle rundt nal for å absorbere eventuelle overskytende vann. La vinduet tørke uforstyrret i minst 24 timer.


Copyright © 2011