Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du bruker Microsoft Windows 2000 sikkerhetskopieringsverktøy

Postet av : P-O Lennartsson

Windows 2000 Professional er et business-orientert operativsystem. Den har en innebygd datamaskin backup verktøyet, mens hjemme-orienterte Windows versjoner generelt ikke. Opprette en full sikkerhetskopi kan gi deg fred i sinnet, å vite at hvis datamaskinen lider en hardware feil, vil du ikke mister viktige data. Fordi Windows 2000 Professional inneholder programvaren som trengs for å gjøre dette, trenger du ikke å kjøpe en tredjeparts backup-program

Opprette en Backup


en.
Klikk på "Start"-knappen. Bla til "Programmer", "Tilbehør" og "System Tools" mapper, og klikk på "Backup"-ikonet.
To.
Klikk på "Backup Wizard"-knappen, og klikk deretter på "Next".
tre.
Klikk alternativknappen "Back opp alt på maskinen min," og deretter "Next".
fire.

Klikk på "Backup media type" drop-down menyen, og velg backup-enhet installert på datamaskinen, for eksempel en båndstasjon. Hvis du ikke har en tape stasjon installert, velger du "Fil. "
Fem.
Klikk på" Browse "-knappen for å velge en plassering for sikkerhetskopien filen hvis du ikke har en båndstasjon installert. Bla til harddisken hvor du ønsker Windows 2000 å lagre filen, skriv inn et filnavn og klikk "Åpne".
6.
Klikk "Next" og deretter "Fullfør. " Windows 2000 sikkerhetskopierer innholdet på datamaskinen din , lagre den i reisemålet du valgte.

Tips og advarsler


  • vil gjenopprette en sikkerhetskopi, klikker du på "Restore Wizard 'knappen etter lanseringen av Windows 2000 sikkerhetskopieringsverktøy , og velg Windows 2000 til det stedet der du lagret backup fil.
    Previous:nothing
    Next:hvordan du oppretter en ext4 partisjon
    
    Copyright © 2011