Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du gjenoppretter registret fra siste sjekkpunkt

Postet av : Valon Istrefi

Du kan gjenopprette systemet filer og registry innstillinger i Windows med et verktøy som heter "System Restore". Systemgjenoppretting-verktøyet regelmessig tar "snapshots" av sitt system filer og registry innstillinger. Disse øyeblikksbilder, kalt gjenopprettingspunkter, blir automatisk generert før installasjon av nye programmer og andre store systemendringer. Hvis du vil gjenopprette en datamaskin til en tidligere system sjekkpunkt, kan du bruke Systemgjenoppretting veiviseren

Utfør Systemgjenoppretting i Windows XP


en.
Logg inn Windows med en konto med administratorrettigheter.
2.
Åpne "Start"-menyen, velg "Alle programmer" gå til "Tilbehør" og deretter "System Tools" og velg "System Restore" for å starte Systemgjenoppretting veiviseren.

tre.
Velg "Gjenopprett datamaskinen til et tidligere tidspunkt. " Klikk "Next" for å gå til neste spørsmål som viser en kalender liste alle gjenopprettingspunkter opprettes i inneværende måned og år. Bare datoer som er uthevet har gjenopprettingspunkt.
Fire.
Klikk på den siste datoen i fet skrift. Så se i "På denne listen, klikker du et gjenopprettingspunkt" boksen for å se en liste over alle gjenopprettingspunkter opprettes på den valgte datoen. Klikk på et gjenopprettingspunkt beskrevet som "System Checkpoint. " Hvis du ikke ser en "System Checkpoint" gjenopprettingspunkt i denne listen, klikker på neste siste uthevet dato i kalenderen for å undersøke denne datoen er gjenopprettingspunkt liste. Fortsett til du finner en dato som har en "System Checkpoint" gjenopprettingspunkt i listen sin.
fem.
Velg dato ved å klikke på "System Checkpoint" gjenopprettingspunkt.
6.
Klikk "Next". Klikk "Next" igjen for å bekrefte at du vil bruke den valgte gjenopprettingspunkt. Windows implementerer automatisk systemet endres. Windows vil slå ned og starte på. Ved omstart, hvis systemet restaureringen var vellykket, vil du motta en melding om at maskinen har blitt gjenopprettet til det punktet du har angitt.

Utfør Systemgjenoppretting i Windows 7


1. .
Logg inn Windows med en konto med administratorrettigheter.
to.
Åpne "Start"-menyen. Type "System Restore" i "søk"-boksen, og trykk "Enter" for å starte Systemgjenoppretting veiviseren.
Tre.
Klikk på "Velg et annet gjenopprettingspunkt"-knappen. Klikk "Next" for å gå til neste spørsmål som viser en liste over de mest aktuelle gjenopprettingspunkter.
Fire.
Undersøk "Beskrivelse" av hver av de nevnte gjenopprettingspunkter. Som du går nedover på listen, klikker på den første gjenopprettingspunktet som har en beskrivelse som lyder "System: Schedule Checkpoint. "Klikk" Next ". Du vil bli bedt om å bekrefte at dette virkelig er gjenopprettingspunkt du ønsker å bruke.
Fem.
Klikk" Ferdig "for å bekrefte at du ønsker å bruke det valgte gjenopprettingspunkt. Klikk "Yes" når bedt om å fortsette. Windows automatisk implementerer systemet endres. Windows avslutter og starter på nytt selv. Ved omstart, hvis systemet restaureringen var vellykket, vil du motta en melding om at datamaskinen har blitt gjenopprettet til det punktet du har angitt.

Previous:nothing
Next:hvordan sette en proxy for alle profiler

Copyright © 2011