Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan sette en proxy for alle profiler

Postet av : Magnus Ekblad

Den raskeste måten å konfigurere en standard datamaskin innstilling som gjelder for alle brukerprofiler, eller innenfor et nettverk, er å distribuere en group policy setting. Hvis du vil angi en gruppe policy, må ha tilgang til en brukerkonto med administratorrettigheter. Det er group policy innstillinger for ting som for eksempel konfigurere en Internet Explorer nettleser for å få kontakt gjennom en bestemt proxy-server. Når en group policy setting er konfigurert og på plass, endrer det velger innstillingen for alle brukerkontoer

Du trenger:
Windows XP,.
eller.
Windows Vista,.
eller.
Windows 7.


en.
Logg inn en datamaskin med en konto med administratorrettigheter.
To.
Start Group Policy Editor. For Windows XP-brukere, klikker du "Start" og deretter "Run. " Skriv inn "gpedit. msc" i boksen og klikk "OK. " For Windows Vista og 7-brukere, klikker du på "Start" orb, skriv "gpedit. msc" i "Søk" boksen og trykk "Enter".
Tre.
I venstre vinduet panelet, klikker du på plusstegnet ved siden av "User Configuration" GPO (Group Policy Object) for å utvide den. Hvis det er et minustegn ved siden av GPO, er objektet utvidet.
Fire.
Dobbeltklikk på "Windows Settings"-mappen i den høyre panel. Dobbeltklikk på "Internet Explorer Maintenance"-mappen i den høyre panel. Dobbeltklikk på "Connection"-mappen i den høyre panel.
Fem.
Høyreklikk på "Proxy Settings" policyinnstillingen i det høyre vinduet panel. Velg "Egenskaper" fra pop-up hurtigmenyen. Dette åpner "Proxy Settings" egenskaper boksen.
6.
Merk av for "Enable Proxy-innstillinger. "
7.
Angi proxy-server adresse, som er en server URL-adresse eller IP-adressen til URL vedtar å, i den aktuelle protokollen boksen.
8.
Skriv inn proxy-serverens port nummer i den tilsvarende "Port"-boksen.
9.
Klikk "Apply" for å lagre og distribuere innstillingene til alle brukerprofiler. Klikk "OK" for å lukke "Proxy Settings" egenskaper boksen.
10.
Lukk Group Policy Editor.

Tips og advarsler


  • Siden dette er en gruppe policy, vil disse innstillingene gjelder for alle brukere på en lokal datamaskin, eller innenfor et nettverk hvis politikken er utplassert fra en domenekontroller.
    Previous:nothing
    Next:feilsøking en svchost-fil
    
    Copyright © 2011