Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

vinduer migrasjon verktøy

Postet av : Jan-Olof Stoor

Hvis du velger å oppgradere Microsoft Windows-operativsystemet, så må du også overføre filer og innstillinger til den nye systemet. . Dette er kjent som migrasjon. Du kan bruke programvare verktøy hjelper deg med overføringen.

Basic Migration

The Windows 7 Basic Migration verktøyet lar deg overføre data fra Windows XP til Windows 7, og du kan gjøre dette på enten en ny datamaskin eller nåværende. Du må ha Windows XP til å bruke dette verktøyet, som vil overføre alle dine dokumenter, innstillinger, brukerprofiler og desktop innstillinger. Den lar deg også til å skanne datamaskinen for å finne ut om du har nok diskplass til å overføre alle dine filer og innstillinger. Windows 7 Basic Migrasjon verktøyet er gratis.

User State Migration

The User State Migration Tool (USMT) er et gratis verktøy fra Microsoft som lar deg overføre innstillinger og filer når du gjør masse distribusjoner av Windows-operativsystemet system. Dette verktøyet er først og fremst for organisasjoner som har et stort antall datamaskiner, og du kan bruke den for ubetjent migrasjoner, slik at du kan overføre filer på eksterne datamaskiner. Andre funksjoner inkluderer slik at kryptering og /eller komprimering av filer før migrasjoner, og tilpasse XML-filer. Den leveres med to ekstra verktøy for fil og sette lagring, og et verktøy som lar deg gjenopprette innstillingene og mapper på deres standardplasseringene etter migrasjon. USMT er for IT-administratorer, og du kan laste den ned fra Microsofts nettsted.

Alohabob

Den Alohabob PC Relocator Ultra Control kan du flytte programmer fra din gamle operativsystemet til den nye, og det vil skape en liste over alle installerte programmer på systemet ditt. Det vil også opp sannsynligheten for at disse programmene skal lykkes overføre til det nye operativsystemet. Det vil flytte Windows-innstillingene og din e-programmer, inkludert Outlook Express og Outlook. Du kan overføre standardinnstillingene av programmene dine, eller du kan tilpasse dem. Du kan overføre programmer enten via din Internett-nettverket, via en USB-enhet, kan du brenne dine data på en CD eller overføre den til en flyttbar disk stasjon.Hvis du har en eldre versjon av Windows, så må du bruke Alohabob PC Relocator Ultra Kontroll i stedet for Windows Basic Migration verktøyet fordi Basic Migration verktøyet er bare for Windows XP og nyere versjoner. Dette verktøyet lar deg også lage en sikkerhetskopi CD av filene dine i tilfelle du trenger å overføre data til en ny datamaskin. Fra og med 2010, koster dette programmet ca $ 70, og den nyeste versjonen er 6. 0.

Previous:nothing
Next:hvor å endre kontrollpanelet ikoner

Copyright © 2011