Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan installere windows 95 over xp pro

Postet av : Valon Istrefi

Som en generell regel bør du ikke prøve å installere Windows 95 på toppen av Windows XP. Imidlertid kan det være spesielle situasjoner der du ønsker å gjøre det. For eksempel, hvis du har noen eldre programvare som ikke er kompatibel med Windows XP og nyere versjoner kan ikke hadde, kan du prøve å installere Windows 95 over Windows XP

Du trenger:. .
Windows XP disk
Windows 95 disk med COA.
Blank CD.


en.
Power opp maskinen din og åpne mappen Mine dokumenter. Sett inn din tomme disken og kopiere alt fra mappen Mine dokumenter til den tomme disken mappen. Klikk "Burn til disk. " Merk at du kan trenge mer enn én disk avhengig av hvor mye du har lagret.
To.
Reboot datamaskinen og setter inn Windows XP-platen. Du skal se en melding som sier "å boote fra disk, trykker en tast. " Gjør dette.
Tre.
Fortsett å følge instruksjonene på skjermen for å installere Windows XP. Når systemet kommer til et punkt der den ber deg hvor du vil installere programvaren, bør du velge å formatere den primære partisjon på harddisken. Tips: Hvis du har mer enn en harddisk installert, er det vanligvis den første. Merk: I de fleste tilfeller vil du bare ha en primær partisjon.
Når systemet er ferdig, ta ut disken og starte datamaskinen på nytt.
fire.
Sett inn Windows 95 disk. Du skal se en melding som sier "å boote fra disk, trykker en tast. " Gjør dette.
Fem.
Følg instruksjonene på skjermen for å installere Windows 95. Merk at du må kanskje formatere harddisken på nytt med Windows 95 siden det ikke kan anerkjenne formateringen som brukes av Windows XP.
Seks.
Sett inn CD som du lagret dokumentene og kopiere dem tilbake til datamaskinen.

Tips og advarsler


  • Før du installerer Windows 95, se om du kan løse problemet med kompatibilitetsmodus. Se delen Referanser.
  • Alt på harddisken vil bli slettet ved hjelp av denne metoden. Sørg for at du ta sikkerhetskopier av alt du trenger i trinn 1. Du bør også være klar over at mange moderne programmer ikke vil fungere under Windows 95, så bruk denne metoden med måte.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011