Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik oppdaterer du Windows XP uten godkjenning

Postet av : Jan-Olof Stoor

Så du ønsker å oppgradere Windows XP ved disk, men du har mistet din autentiseringsnøkkel. Dette er en av de store ulempene for alle Microsoft-produkter: nøkkelen. Hvis du mister det, mange ganger det ikke er mye du kan gjøre. Skifte nøkkelen er ikke mulig og utvinning fra Microsoft er praktisk talt umulig gitt sin kundeservice. Men hvis du allerede har en gyldig kopi av Windows og trenger bare å oppgradere den, bør du være i stand til å gjøre det arbeidet uten nøkkel

Du trenger:
Windows XP Upgrade disk.


en.
Sett inn Windows-disken i stasjonen, og deretter starte datamaskinen på nytt.
to.
Skriv datamaskinens bios umiddelbart etter omstart. En melding bør vises så snart skjermen kommer på, si noe sånt som "Hvis du ønsker å gå inn setup, trykker du F12. " Gjøre det.
Tre.
Scan rundt BIOS for datamaskinens boot rekkefølge, normalt i de grunnleggende funksjonene. BIOS varierer mye ved datamaskinen, men det er generelt lett å finne denne skjermen. Endre boot rekkefølgen slik at den har funnet harddisken først. Lagre, avslutt og restart.
Fire.
Fortell datamaskinen å starte fra harddisken, hvis det er nødvendig. En Windows-installasjonsprogrammet vil åpne opp. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Tips og advarsler


 • Denne metoden vil overskrive forrige versjon av Windows. Innstillingene, for eksempel desktop ikoner og kanskje til og med drivere, kan gå tapt. Som alltid, når du gjør endringer i operativsystemet, bør du sikkerhetskopiere alle verdifulle data før du fortsetter.
  Previous:nothing
  Next:hvordan å lage en linux boot disk
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011