Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å installere windows xp på en linux maskin

Postet av : Annika Hultén

Installere Windows XP på en datamaskin som allerede kjører Linux er ikke en umulig utfordring. Selv om det ikke er praktisk å installere en dual-boot konfigurasjon på en datamaskin med Linux ferdig installert, kan du fortsatt nyte fordelene av en Windows XP-installasjonen ved hjelp av fri programvare. Ved hjelp av denne metoden kan du ikke bare å ha begge operativsystemene, men å bruke dem samtidig til å få arbeidet gjort

Du trenger:.
Linux maskin
. VirtualBox installert på Linux-maskinen.
Windows XP installasjons CDen (med Product Key).


en.
Installer VirtualBox på din Linux-maskin hvis den ikke allerede er installert. Du kan finne den riktige Linux-versjonen på sin nedlastingsside (se Ressurser).
To.
I VirtualBox klikk på "Ny" knappen på toppen. Dette vil åpne nye Virtual Machine Wizard.
Tre.
Klikk "Next".
Fire.
Name den virtuelle maskinen.

fem.
Velg "Windows XP" fra rullegardinmenyen som operativsystem.
6.
Klikk "Next".

7.
Klikk "Next. "Dette vil velge det anbefalte base minnet størrelse. Hvis du har mye RAM i maskinen din, kan du gjøre tallet større her, eller vente og gjøre det senere hvis du ønsker. Mer minne her vil ikke bare gi Windows XP mer minne til å kjøre raskere og bedre -. . det vil ta mer minne fra din Linux-maskin mens XP kjører, noe som vil redusere din Linux-maskinen ned
8
Klikk "New" for å opprette en ny harddisk.
9.
Velg "Dynamisk utvide image" og klikk "Neste. " Dette vil gi VirtualBox å bare kreve plassen på harddisken fra din Linux-maskin som Windows XP trenger det-opp til en grense som du angir.
10.
navn til bildefilen.
11.
Dra glidebryteren for å velge hvor mye plass du vil at Windows XP skal ha. Hvis du planlegger å installere en rekke programmer og lagre en rekke ting i Windows XP, går større på harddisken, men merk at jo større du går, er det mindre plass gratis på din Linux-maskin.

12.
Klikk "Next" og deretter "Finish" for å gå tilbake til harddisken utvalget vindu.
13.
Velg den nylig opprettede disk, klikker du " Neste "og deretter" Finish ".
14.
Merk den nye maskinen i VirtualBox hovedvinduet, og klikk på "Settings"-knappen.
15.
Sjekk "Mount CD-ROM-stasjonen" i CD-ROM innstillinger.
16.
Velg lyd for å aktivere lyd hvis du ønsker. Når du er ferdig, klikker "OK. "
17.
Velg Windows XP-maskinen, og klikk "Start".
18.
Følg trinnene for å installere Windows XP.
19.
Installer Guest Tillegg ved å klikke på "enheter" og "Install Guest Tillegg. " Dette installerer drivere for Windows XP i den virtuelle maskinen.

Tips og advarsler


  • Det er en åpen kildekode-versjonen av VirtualBox som ikke inkluderer USB-drivere. Denne versjonen er ikke anbefalt dersom du planlegger å koble USB enheter til Windows XP-installasjonen.
  • Hvis du ikke kan bruke USB-enheter med din XP installasjon, sjekk tillatelser og også kontrollere at du ikke har installert OSE (Open Source Edition) av VirtualBox stedet.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011