Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å konvertere aac til mp3 på mac os x

Postet av : Stefan Svensson

Apples operativsystem, Mac OS X, kommer installert med et program som kan konvertere AAC-filer til MP3-filer. ITunes-programmet har en innebygd fil konverter som kan håndtere begge disse filtypene. AAC-filer er standard lydformat for Apple iPod. Disse filene, men er ikke alltid kompatible med Windows-enheter. MP3-filer, derimot, er lydfiler som er kompatible på tvers av plattformer
en
Åpne iTunes. . ved å klikke på iTunes-symbolet i Dock. Dersom du har et uhell fjernet ikonet fra dock, klikker du "Finder", "Applications" og "iTunes. "
To.
Endre koding preferanser i iTunes. Klikk på "iTunes"-fanen øverst i programmet og velg "Preferences". Klikk "Import Settings" og velg deretter "MP3 Encoder" fra drop-down menyen. Klikk "OK" to ganger for å lagre dine preferanser.
Tre.
Finn AAC-filen eller filene du vil konvertere til MP3-filer. Klikk på "Music" alternativet ligger under "bibliotek" i venstre rute i iTunes.
fire.
Velg filene du vil konvertere. For å velge flere filer, klikker du én fil, holder du nede "Ctrl"-tasten på tastaturet og klikk en annen fil.
Fem.
Klikk på "Avansert" fanen øverst i iTunes og velg "Lag MP3-versjon. " De AAC-filer konverteres til MP3-filer.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011