Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du avinstallerer et operativsystem på en ny datamaskin

Postet av : Magnus Ekblad

For å avinstallere et operativsystem, bruker en tidligere versjon av dette operativsystemet på datamaskinen. For eksempel, hvis Windows 7 er installert, kan det avinstalleres ved å installere Windows Vista eller Windows XP på datamaskinen. Den Windows XP installasjons-CD kan brukeren slette en harddisk eller partisjon som har et operativsystem på den uten å installere en ny
en.
Sett inn Windows Installation Disk inn stasjonen og start datamaskinen
to.
Trykk en tast for å starte opp fra disken.
tre.
Start oppsettet. I Windows XP, trykker du "Enter", da du F8 for å godta brukeravtalen. I Windows Vista, velg et språk, klikk deretter på "Next". Klikk på "Installer nå", skriv inn produktnøkkelen. Kryss av i boksen for å godta brukeravtalen, klikk deretter på "Next".
Fire.
Slett den gjeldende operativsystemet. I Windows XP, velger du stasjonen, og trykk "D" for å slette det. Trykk på "L" for å bekrefte slettingen. I Vista, klikk på "Drive Options", deretter velger du stasjonen med operativsystemet og trykker "Delete. "På dette punktet, kan brukeren velge å fortsette installasjonen og nedgradere til XP eller Vista. Den forrige Operativsystemet er slettes.

Tips og advarsler


  • Avinstallere et Operativsystemet vil fjerne alle filer eller innstillinger fra dette systemet. Det anbefales at alle data på operativsystemet som skal avinstalleres skal sikkerhetskopieres ved hjelp av en nettverksplassering eller flyttbare medier, for eksempel en CD.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011