Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du gjenoppretter en pc til fabrikkinnstillinger uten en plate

Postet av : Jeanette Morales

Du trenger ikke en CD eller DVD hvis du vil gjenopprette datamaskinen din tilbake til sin opprinnelige fabrikkinnstillingene. De fleste datamaskiner selges i dag (2010) ikke engang kommer med et gjenopprettingspunkt CD eller DVD fordi det er helt unødvendig. Datamaskiner nå leveres med alle filene som er nødvendig for å gjenopprette en maskin på en egen partisjon på harddisken. Hvis du vil gjenopprette PCen, trenger du bare å starte maskinen inn i denne recovery partisjonen og så la den gjøre alt arbeidet
en.
Klikk "Start" og deretter "Shut Down" for å slå av PCen.
To.

Trykk på "Power" å slå på PCen. Når datamaskinen slår seg på, umiddelbart trykk på "F10" tasten. Dette vil starte datamaskinen i Windows Recovery Console.
Tre.
Trykk på "C" tasten på tastaturet til datamaskinen. Dette vil starte prosessen som vil returnere PCen tilbake til sin opprinnelige fabrikkinnstillingene.
Fire.
Klikk "Ja" for å bekrefte at du faktisk ønsker å returnere datamaskinen tilbake til sin opprinnelige fabrikkinnstillingene. Advarselen på skjermen vil informere deg om at du vil miste alle dine innstillinger samt eventuelle personlige filer du ikke har arkivert til noe sånt som en CD eller minnepinne.
Fem.
Klikk "Next" for å avansere gjennom Windows Recovery Console installasjonsprosessen. Du vil bli bedt om å legge inn informasjon på ulike steder i prosessen, som tilordne et navn og valgfritt passord til administratorkonto på datamaskinen din. Når du har muligheten til å klikke "Finish," gjøre det. Windows Recovery Console vil nå gjenopprette datamaskinen tilbake til sin opprinnelige fabrikkinnstillingene.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011