Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du konfigurerer en NTP server for RHEL5

Postet av : P-O Lennartsson

De fleste datamaskinen klokker bruker et internt batteri for å holde orden på sin tid og er utsatt for unøyaktighet. Mens noen få sekunder eller minutter av unøyaktighet er ikke problematisk for mange brukere, logger en Red Hat Enterprise Linux server som trenger å opprettholde synkronisert og tidsstempler av hendelser vil forvirre administratorer hvis tidsstempler er galt. Mange eldre maskiner vil også lide av døende batterier og fullstendig tap av tidtaking nøyaktighet mellom omstart. Network Time Protocol (NTP) gir en datamaskin til å overvinne disse utfordringene ved å opprettholde synkronisering med en gang server, og er en inkludert funksjon i Red Hat Enterprise Linux 5.

Du trenger:
Red Hat Enterprise Linux 5
. Internett-tilkobling.


en.
Logg deg på skrivebordet på datamaskinen RHEL5.
To.
Høyreklikk tiden på oppgavelinjen og klikk "Juster dato og klokkeslett. "
tre.
Klikk på "Network Time Protocol"-kategorien.
fire.

Sjekk på "Enable Network Time Protocol" boksen.
fem.
Klikk "OK" for å aktivere endringene. Systemets NTP serveren vil bli startet på nytt med konfigurasjonsendringer og forsøk synkronisering.

Tips og advarsler


  • Hvis nettet holder rede på tid internt, og du ikke ønsker å synkronisere til global tid, velger du alle de nevnte NTP adressene i "Network Time Protocol" og klikk "Slett. "Legg til IP-adressen eller navnet på den tilpassede timekeeping tjenesten på nettverket ditt.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011