Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne ikoner fra Windows 7 oppgavelinjen

Postet av : Camilla Näslund

Windows 7 preferanser varierer mye av databrukere. Selv når du tar din PC ut av boksen og gjør førstegangs oppstart, du kan legge merke til ikoner på oppgavelinjen som du ikke vil ha i denne plasseringen med programvare du vet du aldri vil bruke. Her er litt hjelp til å fjerne uønskede ikoner på oppgavelinjen, og tilpasse Windows 7 datamaskinen og erfaring

Du trenger:.
Microsoft Windows 7
. Computer.
Software.


en.
Start opp Microsoft Windows 7 maskin som normalt. Hvis dette er første gang, trykk på start-knappen på datamaskinen og vent for programvare å laste.
to.
Finn Windows 7 Task bar i nedre høyre hjørne og hold musen over programvaren til å vise titlene. Noen kan være skjermer du har åpne, mens andre er opplagte som Internet Explorer og andre nettlesere.
Tre.
Høyreklikk på programvaren ikonene du ønsker å fjerne i Windows 7, en om tid og velg Løsne dette programmet fra oppgavelinjen. Det vil bli fjernet på det tidspunktet. Hvis du ikke ser denne menyen, og kun en avkjørsel alternativ vises, må du gå til programmer og avinstallere programvaren helt hvis du vet at du ikke vil bruke den.
fire.
Gjenta denne prosessen for hver av Windows 7 ikonene du ønsker å fjerne. Hvis du tilfeldigvis fjerne en, høyreklikk og pin til oppgavelinjen (eller start-menyen) som tilfellet kan være.

Tips og advarsler


  • Dette er ganske ny på to siste Windows versjoner.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011