Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å konvertere Microsoft Works til ordet for en mac

Postet av : Magnus Ekblad

Fram til 2006 var vannproduksjonen på Microsoft Works tekstbehandlingsprogrammet dokumenter med filendelsen. WPS. Versjoner av Works solgt etter 2006 endret til de mer vanlige. Doc-format. Men en rekke mennesker fortsatt bruker eldre versjoner av Works. The. WPS-filer kan være en hodepine å åpne på Macintosh-maskiner. Mac-brukere har flere alternativer for konvertering av Microsoft Works-dokumenter til Word-dokumenter
en
Konvertere wps dokumenter til . doc-filer for gratis med den elektroniske tjenesten Zamzar. Denne nettsiden kan du laste opp filer i en rekke formater, og velger å hvilket format du ønsker å konvertere dem. Etter laste opp. WPS-fil, angi formatet til "doc" og skriv inn din e-postadresse. Når Zamzar konverterer filen, vil du motta en link du kan bruke til å laste ned. DOC-fil.
To.
Åpne. WPS-fil i gratis, åpen kildekode tekstbehandlingsprogram NeoOffice Writer. Når du åpner filen i dette programmet, kan du lagre det som en Microsoft Word. DOC-fil.
Tre.
Bruk File Juicer å trekke ut tekst fra Microsoft Works-filen. File Juicer er et shareware program som trekker ut ulike typer informasjon fra filer. Når du har lastet ned og installert File Juicer, sette "Preferences" for å trekke ut "RTF" og drar. WPS-fil i drop-området av programmet. Du kan åpne. RTF-dokumentet i Microsoft Word og lagre det som en. DOC-fil.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011