Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du aktiverer ms Windows Sikkerhetssenter

Postet av : P-O Lennartsson

Windows Security Center er Microsofts forsøk på å tilby Windows-brukere ytterligere sikkerhet ved bruk av sine datamaskiner. Til tider kan folk finne stadige påminnelser om sikkerhetstrusler irriterende og så stenge dem av. Problemet er at du kanskje ikke egentlig ønsker å ha den av siden du ikke vil motta meldinger om ekte trusler mot datamaskinen din

Du trenger:.
Microsoft Windows XP

Aktiver. Windows Security Center


en.
Power opp maskinen din og klikk på Start-knappen.
to.
Klikk Kjør og skriv inn "services. msc. " Dette er den automatiske tjenesten aktiverer for bak kulissene-programmer i Windows.
Tre.
Langs høyre side av tjenestene vinduet, se etter ordene "Security Center. " Dobbeltklikke på det.
Fire.
Se etter oppstart listen. Den bør ha tre muligheter: funksjonshemmede, manuelle og automatiske. Velg "automatisk. "
Fem.
Klikk "Apply" og deretter "Start". Til slutt, klikk "OK" og starte datamaskinen på nytt. Når datamaskinen starter på nytt, bør du se Windows Security Center starter opp automatisk.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke vil at Windows Security Center til å kjøre hele tiden, men ønsker å kunne slå tjenesten på og av , velg "manuell". Deretter følger du samme fremgangsmåte, men i stedet for å endre oppstart type, klikker du bare på "Start" når du trenger det. Når du starter datamaskinen, vil systemet ikke laste Security Center automatisk.
  • Som en generell regel bør du ikke deaktivere sikkerhet sentrum fullstendig, og ideelt sett bør la den gå automatisk. Funksjonshemmende Security Center eller med tuppen over for å kjøre det manuelt anbefales kun for erfarne brukere som har spesielle grunner til å gjøre dette.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011