Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan pin-ikonet på oppgavelinjen i Windows 7

Postet av : Valon Istrefi

Databrukere er svært forskjellige på preferanser, spesielt når det gjelder hvor de ønsker å finne ikoner. Noen foretrekker Desktop, mens andre søkte i Windows start-menyen eller oppgavelinjen. Noe programvare er automatisk avsettes på oppgavelinjen ved fabrikken eller installasjon av et annet program. Uansett, saken, her er en måte du kan pin et ikon du faktisk vil at oppgavelinjen i Microsoft Windows 7. Dette bør gjøre livet mye enklere, slik at du kan komme på to business

Du trenger:.
Computer.
Software.


en.
Start opp Microsoft Windows 7 datasystem som normalt og la all programvare å laste.
To.

Finn ikonet som du vil overføre ned til oppgavelinjen. Oppgavelinjen er den lave bar som ligger i høyre hjørne av Windows-skjermen. Det kan være noen ikoner som allerede oppholder seg der. Føl deg fri til å slette dem når du pin din egen for mindre rot.
Tre.
Klikk på ønsket Windows 7 ikonet på skrivebordet eller start-menyen og dra den inn i oppgavelinjen. Det bør pin seg der. Hvis ikke, gjenta prosessen. Hvis du aldri har klikket, og dratt et ikon før, kan det ta litt øvelse.
Fire.
Gjenta denne prosessen for hvert ikon du vil pin til Windows 7 oppgavelinjen. Føl deg fri til å finpusse som tiden går på eller med bruk.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011