Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan pin-ikonet til Windows 7 startmenyen

Postet av : Annika Hultén

Det er ikke vanskelig å pin en programvare ikonet til Windows 7 startmenyen. Mye som tidligere versjoner av operativsystemet, pin du et element til start-menyen slik at du får tilgang til den raskere og ikke trenger å jakte på flere forskjellige steder på datamaskinen. Dette er en god idé for nybegynnere databrukere og dyktige brukere både

trenger Du:. .
Software
Computer.


en.
La Windows 7 for å laste normalt når du starter maskinen. Vent til alt er lastet før du forsøker å flytte rundt programvare eller ikoner.
to.
Finn programvaren ikonet du ønsker å pin til startmenyen i Windows 7. Mange ganger ikonet er allerede der siden Windows 7 viser de siste programmene du har åpnet eller brukt.
Tre.
Høyreklikk på ikonet programvaren når du har funnet den og merker egenskaper menyen.
fire.
Skyv ned til pin dette ikonet for å starte menyen og godkjenne ditt valg. Du skal nå se dette ikonet i Windows 7 startmenyen hver gang du starter opp. For eksempel, hvis du setter Microsoft Word i start menyen, slår du av maskinen og starte på nytt, og finner det der. For å teste, bare høyreklikk igjen og du burde se "Løsne fra start-menyen".
Fem.
Gjenta denne prosessen for hvert ikon du vil legge til start-menyen. Gå lett, trenger du ikke vil at Windows skal bli rotete eller kjørt seg fast.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011