Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Bootcamp alternativer

Postet av : Annika Hultén

Boot Camp for Mac er et gratis program som følger med alle Intel-baserte Mac som kjører på Mac OSX 10. 5 eller høyere. Siden de nye Mac-maskiner som alle kjører på Intel Pentium-prosessorer i stedet for PowerPC prosessorer de kan kjøre Windows rett og slett. Boot Camp er et program som lar deg partisjonere harddisken i to deler og kjøre Windows på en og en Mac OS på den andre. Men hvis du ikke liker Boot Camp det finnes alternativer som også lar deg kjøre Windows programmer på Mac.

Parallels Desktop

Parallels Desktop er et program som, i likhet med Boot Camp, kan Mac-brukere å kjøre både Mac OSX og Windows på datamaskinen. Parallels Desktop vil kjøre Windows XP, Vista og Windows 7, og Mac OSX 10. 6. Du kan dele filer mellom Windows og Mac og enkelt kopiere og lime inn tekst og bilder mellom de to operativsystemene. I tillegg kan Parallels kjøre både Mac-og PC-programmer på samme tid. Hvis du vil vite mer, kan du gå parallels. com /databehandling /.

VMWare Fusion

VMWare Fusion lar Mac-brukere kjøre Windows-programmer og enheter på Mac. Det kjører Aero animasjoner fra Windows 7 på Mac, så kompatibilitet er ikke en bekymring. Du kan laste Windows programmer fra Apple menylinjen og bruker dem som Mac-programmer. VMWare Fusion har også en funksjon som tillater brukere å overføre filer trådløst fra PC-en sin til sin nye Mac. For å prøve VMWare, gå vmware. com /produkter /fusion /.

CrossOver Mac

CrossOver Mac er et program for Intel-baserte Mac-maskiner som lar brukere installere Windows-only programvare på Mac og kjøre den. Den beste delen om CrossOver Mac er at du ikke trenger å kjøpe en kopi av et Windows OS for å bruke det. Søknadene vil kjøre direkte på din Mac ved hjelp av CrossOver Mac. Hvis du vil vite mer, kan du gå codeweavers. com /produkter /cxmac /.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011