Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik starter windows i sikkermodus

Postet av : P-O Lennartsson

Enten må du kjøre et enkelt diagnose program eller kanskje du har et virus som er infisert datamaskinen din, må du starte datamaskinen i Windows sikkermodus. Under safe mode Windows laster bare på den nakne minimum av programmer og minne for å kjøre datamaskinen. Avhengig av hvilken Windows-versjon du har kan det være et par ulike metoder å bruke. Vi vil gå over dem i trinnene nedenfor

Du trenger:. .
Computer
Windows-program.


en.
I de fleste Windows-programmer hvis datamaskinen blir slått feil (som å slå av maskinen ved å holde i datamaskinen knappen mens programmet kjører) når systemet starter på nytt vil det ta deg inn på Avanserte alternativer-menyen, og spør om du vil starte i sikkermodus eller vanlig modus.
to.
Ideelt du vil slå av datamaskinen på riktig måte. Start ved å gå inn i Windows-menyen og velge "slå". Vent 30 sekunder etter at den har slått av og starter på nytt ved å trykke på power-knappen.
Tre.
Når datamaskinen starter på nytt du får lyst til å fortsette å trykke på F8 tasten til en svart skjerm vises som sier at Windows Meny for avanserte alternativer. Hvis du begynner å trykke F8 tasten for å tidlig du kan få en melding som sier "keyboard error". Hvis det skjer bare lukket ned og starte på nytt.
fire.
Når du velger safe mode maskinen laster inn Windows-system med et minimum nødvendig. Du vil ha en begrenset mengde programmer og minne som er beregnet om du må kjøre diagnostiske programmer eller gjøre feilsøking.
Fem.
Når du er ferdig i sikker modus kan du igjen gå til start-menyen og velg stengt ned i menyen. Vente enda 30 sekunder å starte datamaskinen på nytt og når det reboots vil du være tilbake i normal modus.

Tipsog advarsler


 • Når du starter fortsette å treffe F8
 • Hvis du får en feilmelding, starte maskinen og prøv igjen
 • Velg sikker modus med nettverk en gang i skjermen
 • Omstart datamaskinen til å starte på nytt til normal
  Previous:nothing
  Next:hvordan å gjøre datamaskinen raskere
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011