Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å fikse datamaskinen problemer og få fart på treg datamaskin

Postet av : Camilla Näslund

Det kan være frustrerende å ha en datamaskin som tar lang tid å fullføre selv de enkleste oppgaver, spesielt hvis det tidligere hadde vært en mye raskere. Ettersom programvaren er lastet på en PC, kan alle slags saker dukker opp som forårsaker problemer med stabilitet i tillegg til at for en svak brukeropplevelse. Det er noen måter du kan klare opp disse problemene og få datamaskinen kjører fort og stabilt igjen
en.
Klikk på "Start"-knappen, klikk på "Control Panel" og "Legg til /fjern programmer. "Bla gjennom listen over programmer som er installert på PC-en og finne de som du ikke bruker. Klikk på" Fjern "knappen for å avinstallere den programvaren før du har en liste som bare har den programvaren du ønsker på din PC.
to.
Klikk på "Start" og deretter "Run. " Skriv inn "msconfig" og klikk "OK"-knappen. Klikk på fanen merket som "Oppstart" og fjern programmer at du ikke vil automatisk laste når datamaskinen starter opp. Programmer som er satt til å kjøre automatisk ta opp mye av datamaskinen ressurser som kan føre til konflikter med annen programvare og tregere PCen. Klikk på "OK"-knappen når du er ferdig.
Tre.
Klikk på "Start" og deretter "Min datamaskin". Høyreklikk på den primære harddisken (oppført med bokstaven C) og deretter til venstre klikk på "Properties" nederst på menyen som dukker opp. Klikk på "Verktøy"-fanen og deretter på "Scan Now" knappen. Dette vil starte Windows skanne disken verktøyet, som vil sjekke harddisken for feil. Dersom verktøyet finner noen problemer, klikker du på "Ja" når det blir bedt om å fikse problemet.
Fire.
Klikk på "Defragmenter" knappen når skanningen disken verktøyet er ferdig skanne harddisken for feil. Windows Defrag-verktøyet vil lansere og analysere din harddisk. Det vil gi deg beskjed hvis harddisken må være defragged, så la den gjøre det om nødvendig. Defragging repositions dataene på harddisken slik at den kan åpnes raskere. Den prosessen vil ta en time eller mer, så vær sikker på at du ikke har andre programmer oppe når du begynner.
Fem.
Kjør antivirusprogrammet, og klikk på "Oppdater"-knappen for å være sikker det er fullt oppdatert. Når anti-virus har lastet ned de nyeste oppdateringene som er tilgjengelige for det, klikker du på "Scan Now" for å utføre en system scan av PCen. Virus, trojanere og annen skadelig programvare kan ha blitt installert på systemet ditt før antivirus oppdateringen, og kan føre til forsinkelser og ustabilitet.
Seks.
Starte Internet Explorer nettleser og skriver "oppdatere. microsoft. com "i URL-boksen og klikk" Go "eller trykk på Enter-tasten på tastaturet (dette nettstedet kun fungerer med Internet Explorer). Last ned alle kritiske oppdateringer som er tilgjengelige for din PC. Hvis du kjører Vista eller Windows 7, klikker du bare på "Start"-knappen, og i søkeboksen skriver i "Windows update" og kjøre programmet som er oppført. Dette vil holde OS up-to-date med alle rettelser for hastighet eller stabilitetsproblemer.

Previous:nothing
Next:hvordan å slette harddisken i panther
Anbefalte artikler

Copyright © 2011