Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du finner ut cpu hastighet på Solaris for Intel maskin

Postet av : Camilla Näslund

Selv om Windows Server miljøer er noen av de vanligste i bedriftsmiljøer, noen nettverk fortsette å bruke det som i dag regnes som "alternative" operativsystemer som Solaris, en UNIX-basert operativsystem. Hvis du jobber på en datamaskin som kjører Solaris, kan det ikke umiddelbart innlysende hvordan å få informasjon om maskinvaren du bruker, for eksempel CPU-hastighet. Finn CPU hastigheten på en Solaris maskin ved hjelp av operativsystemets innebygde informasjon kommando
en.
Start Solaris maskinen og logg inn Hvis maskinen er konfigurert til å forbli i en terminal sesjon etter at du logger deg på, hopper du til trinn tre. Hvis maskinen laster inn skrivebordet miljøet, fortsetter til neste trinn.
To.
Klikk "Start"-knappen i nedre venstre hjørne av skjermen, og deretter holder musepekeren over "Applications" og "Verktøy". Klikk på "Terminal". Dette vil åpne et nytt vindu med en "#"-ledeteksten, og en blinkende markør.
Tre.
Type "psrinfo-PV" uten anførselstegn og trykker "Enter. "
Fire.
Undersøk teksten som vises for å bestemme hastigheten på prosessoren. Avhengig av prosessoren i systemet, vil testen være lik" Intel (R) Core (tm) 2 CPU T7200@2. 00 GHz. "Nummeret som vises på slutten, for eksempel" 2,00 GHz "i dette eksemplet, er hastigheten på prosessoren.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011