Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du spørre din PC hvor mye ram du har

Postet av : Annika Hultén

Windows XP er et operativsystem utviklet av Microsoft. Programvaren leveres med en rekke programmer som spill og en mediespiller. Den kommer også med muligheten til å identifisere datamaskinens maskinvare spesifikasjoner. Random Access Memory (RAM) er hardware som bidrar kjøre programvare raskere ved behandling i CPU-data. Med mindre du åpner maskinen for å identifisere RAM brikker installert i PCen, til den eneste andre måten vet hvor mye minne du har er via Windows XP system informasjon.

Du trenger:.
Windows XP

Metode # 1


en
Klikk på "Start" på oppgavelinjen menyen. Klikk deretter på "Control Panel".
To.
Klikk på "Bytt til klassisk visning" på den øvre venstre side av vinduet, hvis det er satt til "kategorivisning. " Deretter dobbeltklikker du på "System".
Tre.
Pass på at du ser på "General"-delen ved å klikke på fanen sin. Din RAM vil bli oppført på nedre høyre side av menyen. Klikk "OK" for å lukke dette vinduet.

Metode # 2


en.
Klikk på "Start" på oppgavelinjen menyen. Naviger til "Alle programmer".
To.
Naviger til "Tilbehør" og deretter "System Tools. " Klikk deretter på "System Information".
Tre.
Klikk på "System Summary" hvis det ikke er valgt. Bla deretter ned høyre vindu se etter ordene "Total fysisk minne" for å finne ut hvor mye totalt RAM datamaskinen har. Klikk deretter på "Close Finn" for å lukke vinduet.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011