Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan kan jeg zip en fil i windows xp?

Postet av : Jonathan Nyberg

Windows XP støtter opprettelsen av Zip-filer uten bruk av ekstra tredjeparts programvare, for eksempel WinZip eller 7zip. Ifølge Microsoft, komprimert format (eller komprimerte) filer tar opp mindre plass på harddisker og tillater deg å reservere lagring ressurser til andre filer eller mapper på datamaskinen din. Enhver fil eller mappe på datamaskinen din kan bli komprimert av Windows XP som sikkerhetskopi, for å spare plass, eller til å arkivere gamle filer. Prosessen med å lage en komprimert fil i Windows XP er strømlinjeformet for å kreve bare noen få museklikk.
en
Åpne Windows XP "Start"-menyen og klikk på "Min datamaskin" for å åpne et Windows Utforsker-vindu. . Naviger til plasseringen av filen du vil zip og komprimere.
To.
Høyreklikk på filen du vil komprimere. Hold markøren over "Send til"-alternativet i høyreklikk kontekstmenyen for å vise flere alternativer.
Tre.
Klikk "Komprimert (zippet) mappe" fra "Send til"-meny. Den komprimerte filen er automatisk opprettet med navnet på den originale filen.

Tips og advarsler


  • Slett den opprinnelige filen etter å skape den zippede mappen hvis du vil frigjøre plass på harddisken.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011