Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan brenne avi til cd-r

Postet av : Jeanette Morales

AVI-filer er videofiler som kan spilles på en datamaskin. Hvis du vil brenne en AVI fil til en CD-R, slik at du kan spille det på forskjellige maskiner, kan du gjøre det ved hjelp av data-brenning modus for CD skriveprogram

Du trenger:.
CD-skriving programmet.
CD brenner.
Blank CD.


en.
Sett inn en tom CD i datamaskinen. Åpne CD-skriving programmet og velg "Data brennende" modus fra hovedmenyen. Avhengig av din CD-skriveprogram, denne ordlyden i dette alternativet kan variere.
to.
Klikk på "Browse"-knappen for å velge filene du vil brenne til CD. Naviger gjennom datamaskinen til stedet der din AVI filen er lagret og klikk "OK" eller "Legg til" knappen.
Tre.
Klikk "Burn" eller "Write"-knappen for å starte brenneprosessen. Dette kan ta flere minutter til en halv time å fullføre, avhengig av størrelsen på AVI-filen. Når prosessen er ferdig, tar du ut CD fra datamaskinen din og merk den.

Tips og advarsler


  • En CD-R er en CD som bare kan skrives en gang. Dette er annerledes enn en CD-RW, som kan slettes og skrives om flere ganger. Når folk flest tenker på en "CD" de tenker på en CD-R.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011