Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan brenne en mp3 cd med hele titler

Postet av : Camilla Näslund

Noen ganger når du brenne MP3 CDer fra datamaskinen, er sangen og albumet attributter fra den originale sangene ikke brent på den nye CD. Det er fordi de overførte lydfilene ikke alltid selv inneholder albumet informasjon. Derfor, hvis du vil brenne en MP3-CD med hele titler, slik at sporet navnene vil dukke opp på stereoanlegget (hvis stereoanlegget viser navn på sanger mens den spilles av), må du redigere lydfiler 'informasjon før du brenner CDen.
en.
Finn MP3-filer på datamaskinen din som du vil inkludere på MP3-CD. På de fleste datamaskiner, er lydfiler som er lagret i "Min Musikk"-mappen.
To.
Input hele albumet informasjonen inn i MP3-CD lydfiler. Høyreklikk på hver bane, og velg "Gi nytt navn" for å redigere sporet. Skriv inn hele tittelen på sangen i den aktuelle tekstboksen, og trykk deretter "Enter. "
Tre.
Sett inn en tom CD i datamaskinens CD-stasjonen. Dra og slipp MP3 CD lydfiler til den blanke CD-stasjonen for å legge dem til i listen over elementer som skal brennes på CD. Velg "Skriv disse filene til CD" alternativet som vises i den venstre navigasjonsruten, og følg instruksjonene i CD-brenning veiviseren som ser ut til å brenne MP3-CD med full titler.

Tips og advarsler


  • Høyreklikk på et spor nummer, og velg "Gi nytt navn" for å redigere rekkefølgen på sporene før du brenner CDen fordi sporene vil bli brent i størrelsesorden spornummer.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011