Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du bytter windows xp med linux ubuntu

Postet av : Ulf Friberg

Ubuntu er en av de mest populære Linux-distribusjonene blant Windows-brukere, på grunn av utformingen av brukergrensesnittet, som er kjent for de som kjører Windows. Hvis du har prøvd Ubuntu og foretrekker den over Windows, er det mulig å bruke Ubuntu platen til å formatere harddisken i datamaskinen din, fjerne den eksisterende Windows-installasjon, og installere Ubuntu i stedet

Du trenger:.
Ubuntu-plate.


en.
Start maskinen med Ubuntu disken inn. Avhengig av produsent og konfigurasjonen av datamaskinen, trenger maskinen skal starte fra Ubuntu platen automatisk, eller en nøkkel som skal trykkes (vanligvis "Esc"). Trykk på tasten som vises på skjermen hvis du ser en melding om "boot order" eller noe lignende etter at du slår på maskinen.
To.
Bruk tastaturet til å velge ønsket språk og trykk "Enter. "
tre.
Velg "Install Ubuntu" og trykk "Enter. " Etter en liten stund, vil det grafiske miljøet for Ubuntu installasjon verktøyet belastning, og du må velge et språk igjen.
Fire.
Velg språk og klikk "Forward".

fem.
Velg din tidssone og klikk "Forward. "
6.
Velg din tastaturoppsett og klikk" Forward. "Du vil bli tatt til en skjerm som viser dagens fordeling av plass på harddisken, inkludert de nåværende Windows XP-installasjonen .
7.
Velg knappen merket "Slett og bruke hele disken" og klikk "Forward".
8.
Skriv din navnet, brukernavnet som du ønsker å bruke når du logger deg på datamaskinen, det passordet du vil bruke, og navnet som andre bør se når de surfer på delte ressurser på nettverket som datamaskinen er koblet til. Klikk "Forward".
9.
Ta en siste titt på de valgene du har gjort under installasjonen og klikk på "Installer" knappen hvis du er fornøyd med valgene. Dataene som kreves for Ubuntu vil bli kopiert til harddisken. Denne prosessen kan ta flere minutter avhengig av hastigheten på din datamaskin.
10.
Klikk "Start Now" knappen når installasjonen er fullført. Maskinen er klar til bruk.

Tips og advarsler


  • Kontroller at eventuelle viktige filer på datamaskinen din er støttet opp før du installerer Ubuntu. I prosessen med å formatere harddisken din, vil alle filer lagret på den bli slettet.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011