Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du deaktiverer Windows Genuine Advantage-validering

Postet av : Charlotte Wannberg

Mange brukere har klaget på en irriterende og repetitive pop-up vindu som kalles Windows Genuine Advantage Validation. Mens Microsoft forståelig ønsker å eliminere piratkopiert programvare, mange brukere har personvern og ikke føler at de bør ha til å gjøre eller registrere noe når de har legitimt betalt for et produkt --- de nå eier den. Uansett motiv, kan du kvitt operativsystemet for påminnelsen
en.
Start operativsystemet. Når det begynner reboot, å trykke F8 på tastaturet starte systemet i sikkermodus.
To.
Gå til Registerredigering. Klikk på Windows Start-knappen og deretter velg "Kjør". Type "regedit" i tekstboksen som vises, og klikk "OK. " Hvis du bruker Windows Vista, skriver du bare inn "regedit" i Søk-tekstboksen som vises rett etter du klikker på Windows Start-knappen.
Tre.
Naviger i Registerredigering til "wgalogon"-mappen og slette den.
fire.
Gå til Windows-katalogen nå og gjennomføre et søk for WGA filer. Du kan gjøre dette ved å skrive i "WGA *" som søkeparametrene. Slett alle filer som kommer opp som et resultat av søket.
Fem.
Lukk Registerredigering, og start operativsystemet (i vanlig modus denne gangen --- ingen F8), og du vil ikke lenger bli plaget av påminnelser.

Tips og advarsler


  • Vær oppmerksom på at gjør en feil, samtidig som endringer i operativsystemets register kan føre til alvorlige problemer.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011