Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du får tilgang til disken Defragmenter

Postet av : Charlotte Wannberg

På noen operativsystemer, for eksempel Microsoft Windows, blir filer som er skrevet over flere områder på harddisken. Dette bremser ned både lesing og skriving. Du kan omgruppere filer i Windows ved å kjøre defragmentering programmet. Metoden varierer etter hvilken versjon av Windows datamaskinen bruker

Windows 7


en
Klikk på "Start"-knappen i nedre venstre hjørne av skjermen.
to.
Velg "Alle programmer".
tre.

Velg "Tilbehør. "
Fire.
Velg" System Tools. "
Fem.
Velg" Disk Defragmenter. "
6
.
Vi snakker hvilken disk du vil defragmentert.
7.
Få et tidsestimat for ferdigstillelse før du begynner å kjøre defragmenteringen programmet ved å klikke på "Analyze Disk. " Dette i seg selv vil ta et par minutter.
8.
Klikk "Defragmenter disk. " Klikk "OK" når den er ferdig.
9.
Klikk "Configure Schedule "å ha det defragmentere på regelmessig basis, for eksempel klokken 3 om natten en gang i måneden.

Windows XP


en.
Klikk "Start" og deretter "Min datamaskin".
to.
Høyre -ikonet på disken du vil defragmentere.
tre.
Velg "Egenskaper".
fire.
Velg "Tools" kategorien, og velg deretter "Defragmenter. "
fem.
Velg "Defragmenter" knappen. Defragmentere disken kan ta alt fra noen minutter til en time eller mer, avhengig av størrelsen på disken og hvor lenge det er siden disken ble defragmentert.

Tips og advarsler


  • Vista's retninger er de samme som for Windows 7, bortsett fra i trinn 7 og 8 knappene lese "Analyze" og "Defragmenter. "Også, det er ingen planlegging knapp.
  • Vista viser ikke din prosentvise fremgang eller filnavn som de blir omgruppert, som bedra programmer på eldre Windows-versjoner. Windows 7 tilbake denne funksjonen.
  • Mac har ikke en defragmentering program, siden de automatisk defrag filer under 20 MB. Hvis du gjør mye arbeid i store filer (for eksempel Access eller video-filer), så kan du ha stor nytte av å finne programvare på en lønn nettsted som defragmenterer harddisker med OS X.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011