Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du fjerner et virus fra en datamaskin i sikkermodus

Postet av : Jan-Olof Stoor

Hvis et virus klarer å skli av antivirusprogrammet ditt og du ikke klarer å installere det fra datamaskinen, kan du tror at det er ingen måte å bli kvitt den, kort av å formatere maskinen. Heldigvis, kalles et alternativ Windows sikkermodus starter datamaskinen på en måte som gjør det lettere å fjerne virus. Når du starte opp i sikkermodus, kan du bruke din favoritt antivirus program for å skanne datamaskinen og fjerne viruset for godt

Du trenger:. .
Antivirus program


1 <. br>
Start datamaskinen og vent på at splash skjermen for å se ut når den starter opp igjen. Start trykke på "F" 8-tasten en gang hver andre eller til du ser "Windows Advanced Boot Options Meny" vises.
To.
Velg type Safe Mode for din situasjon. Sikkermodus starter datamaskinen i det mest bare-bones konfigurasjon mulig; sikkermodus med ledetekst lar deg starte opp med mulighet for å åpne en ledetekst, og sikkermodus med nettverk gir deg sikkermodus, en ledetekst og internettilgang. Sikkermodus med nettverk er sannsynligvis det beste valget, siden det vil tillate deg å oppdatere din antivirus programvare fra Internett.
tre.
Åpne din antivirus programvare og kjøre en scan av systemet ditt. Når virus på datamaskinen din er funnet, fjerner du den og starter maskinen. La den starte opp som normalt. Datamaskinen skal nå være virusfrie.

Previous:nothing
Next:Hvordan kan jeg zip en fil i windows xp?
Anbefalte artikler

Copyright © 2011