Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du installerer Ubuntu med win98

Postet av : P-O Lennartsson

Ubuntu er en type gratis, open-source versjon av operativsystemet Linux. Selv om du har muligheten til å installere Ubuntu som det primære operativsystemet på datamaskinen din, kan du også installere den innenfor det gjeldende operativsystemet og kjøre begge på samme tid. Dette gjelder for alle operativsystemer-selv en eldre en som Microsofts Windows 98. ". Live CD" For å installere Ubuntu fra Windows 98, må du laste ned de nødvendige filene og gjøre noe som kalles en

Du trenger:
CD-brenner.
Blank CD.


en.
Åpne webleseren.
To.
Gå til Ubuntu. com og laste ned Ubuntu Live CD skiven image-fil. Denne filen vil inneholde all informasjon som trengs for å installere Ubuntu sammen med Windows 98 på datamaskinen. Denne filen er nesten 700MB i størrelse, så det vil ta litt tid å laste ned avhengig av din Internett-tilkoblingen.
Tre.
Brenn Ubuntu Live CD plate image filen til en tom CD. Du må bruke et program som er i stand til å håndtere diskbildefiler, for eksempel Nero Burning ROM, å gjøre dette. Når filen er brent til CD, vil du ha opprettet en Ubuntu Live CD.
Fire.
Ta Ubuntu Live CD ut av CD-brenneren og merk den. Sett CD tilbake i datamaskinens stasjon, og lukk skuffen.
Fem.
Klikk på "Install Ubuntu Ved siden av Windows"-knappen som vises på skjermen. I stedet for å erstatte Windows 98, vil dette fortelle Live CD som du vil installere Ubuntu som et andre operativsystem på datamaskinen. Når du har klikket på "Install Ubuntu Ved siden av Windows"-knappen, fyll ut nødvendig informasjon (for eksempel ønsket brukernavn og passord) inn i boksen du nå ser på skjermen. Deretter klikker du på "Install"-knappen for å installere Ubuntu på datamaskinen sammen med Windows 98.

Previous:nothing
Next:hvordan å tømme en pop-up blocker
Anbefalte artikler

Copyright © 2011