Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan kan jeg stoppe popup-vinduer fra windows sikkerhets senter?

Postet av : Camilla Näslund

Windows Security Center pop-ups, men som samtidig er noe nyttig, kan bli ganske irriterende til tider-spesielt når de stadig distrahere deg fra å gjøre arbeidet ditt. Når du har slått av Windows 'automatiske oppdateringer eller deaktivert brannmur for en bestemt grunn, pop-ups starter for fullt ber deg om å sjekke sikkerhetsinnstillingene. Det er noe du kan gjøre for å slå av disse meldingene, og deaktivere pop-ups

Deaktivering av meldinger

Du vil merke en liten rød skjold i oppgavelinjen der meldingene kommer fra. Høyreklikk på denne for å åpne Security Center. Klikk på "Endre hvordan Sikkerhetssenter varsler meg" fra pop-up menyen. En Windows Security Center dialogboks som gir deg tre valg: "Ja, gi meg beskjed og vise ikonet (anbefales)," "Ikke varsle meg, men vise ikonet" og "Ikke varsle meg og don ' t vise ikonet (anbefales ikke). " Klikk på den andre linken, "Ikke varsle meg, men vise ikonet," hvis du bare ønsker å stoppe pop-up meldinger, men fortsatt ønsker å bli varslet om sikkerhetsproblemer med systemet. Velg den tredje koblingen, "Ikke varsle meg og ikke vise ikonet (anbefales ikke)" hvis du ikke ønsker å bli plaget av Windows Security Center i det hele tatt.

Aktivering av meldinger

Du kan også komme til Security System ved å klikke på "Start"-knappen på oppgavelinjen og deretter klikke på "Control Panel". Dobbeltklikk på "Security Center"-ikonet nederst på siden. Windows Security Center-vinduet vises. På venstre side av siden, vil du se en "Resources" boksen. Klikk på "Endre hvordan Sikkerhetssenter varsler meg" fra her for å sette innstillingene som nevnt ovenfor. Dette er måten du må komme til Security Center for å aktivere det igjen hvis du velger å deaktivere meldingene, og ikonene da du slo den av.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011