Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik sletter du en bruker fra en datamaskin

Postet av : Magnus Ekblad

Sette opp egne brukerkontoer med separate passord er en enkel måte å holde informasjonen trygg på en delt datamaskin. Hvis det er din datamaskin, men, og en fyr bruker har overstayed sin velkomst, kan du slette sin konto for å frigjøre litt ekstra plass. Enten du gir det plass til en annen bruker, eller bare lagre den for flere filer, er det alltid godt å ha litt ekstra
en.
Logg inn hovedkontoen av datamaskinen. De viktigste kontoen vil bli den første som opprettet, eller en som har administrative alternativer.
To.
Gå til Control Panel. Når du er der, dobbeltklikk på "User Accounts" alternativet.
Tre.
Velg alternativet "Behandle en annen konto. " Da vil en sikkerhet vindu. Klikk på "Fortsett".
Fire.
Velg kontoen du ønsker å slette. Dette vil åpne denne kontoen, og de tilgjengelige alternativene for det.
Fem.
Velg alternativet "Slett konto. " Dette vil be deg om å bekrefte slettingen ved å enten slette alle vedkommendes filer eller holde dem. Hvis du beholder filene, kan de nås via administrative kontoen fra en mappe i den slettede kontoen navn.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011