Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

den beste måten å brenne mp4-filer på CDer

Postet av : Jonathan Nyberg

Den MP4, også kjent som MPEG-4, spesifikasjon fastsatt av ISO, International Organization for Standardization, som en multimedia container format for lyd og video streams. Dette container format inneholder MPEG-kodede data så vel som film eller bilder. MP4 er raskt blitt en standard filtype for multimedia på Internett. På grunn av dette, er det viktig at databrukere forstår hvordan å bruke disse filene i hverdagslig bruk oppgaver, for eksempel CD authoring

File Preparation.

MP4-filer er i stor grad brukes for HD-innhold. Derfor er det import at brukeren klargjøre filen på en måte som deler filen slik at den passer på flere CDer. CD media støtter maksimalt 700 MB per plate. For å brenne mest MP4-filer det er viktig at brukeren dele filer med en fil splitter programvare, slik som File Splitter, eller en arkivering programvare som kan krympe og splitte filen, for eksempel Winrar. Begge disse programpakkene er fritt tilgjengelig for nedlasting.

Burning Process

På grunn av den utbredte aksept av optiske medier authoring, har CD-brenning blitt et grunnleggende operativsystem-funksjon. Selv bruker operativsystemet ikke kan tilby mange brukerinnstillinger, gjør den grunnleggende prosessen med å få data på en plate raskt denne metoden den enkleste for både avanserte og nybegynnere selvbyggere. Å brenne nyopprettede filer på en CD, setter du inn en tom CD i CD-brenner. Etter dette, ganske enkelt dra og slippe den første filen som skal brennes til opptakeren, og en Windows-ledeteksten vises spør etter et navn for platen. Skriv inn et navn og trykk på "OK"-knappen og den brennende prosessen vil begynne. Når prosessen er ferdig CD'en skal automatisk løse ut. Gjenta denne prosessen til du har brent hver bit av MP4-filen til disk.

Post Burning Hensyn

Når brenne prosessen er fullført vil det trolig være alt fra to til 14 CDer. På grunn av det store antall potensielle plater, er det viktig at brukeren riktig butikken og etiketten disse platene. Å miste eller ødelegge en plate kan lett gjøre alle de resterende platene ubrukelig.

Previous:nothing
Next:hvordan å starte en hk fra en cd
Anbefalte artikler

Copyright © 2011