Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

den beste måten å sikkerhetskopiere en harddisk

Postet av : P-O Lennartsson

Å gjøre regelmessige sikkerhetskopier av data er kritisk, spesielt siden maskinen katastrofer kan oppstå uten forvarsel, å forlate deg uten at du viktig informasjon. Hvis du har en harddisk fylt med informasjon du vil sikkerhetskopiere, har du to generelle valg for å holde en sikkerhetskopi av informasjonen din. Begge alternativene har ulike fordeler og ulemper, og avhengig av situasjonen, kan du velge en eller begge av dem

Offline Backup

Making offline backup av harddisken din er en enkel og rask måte å holde dine data trygt og sikkert. For å gjøre en frakoblet backup, kjøpe en ny harddisk som er av samme størrelse eller større enn den du vil sikkerhetskopiere. Installere det i datamaskinen din, enten internt eller innsiden av en ekstern harddisk kabinettet. Deretter bruke noen form for data backup program for å kopiere informasjon fra harddisken til backup-stasjonen, eller bare kopiere og lime inn informasjonen du vil sikkerhetskopiere fra en stasjon til den andre. Hvis du ønsker å bruke et backup program for å holde dataene dine trygge på backup-harddisken, kan du bruke noe native til datamaskinen, for eksempel det innebygde backup program i Windows XP, Vista og 7. Du kan også kjøpe tredjeparts programmer for datamaskinen din som gir deg avanserte backup alternativer til å holde dataene dine trygge.

Online Backup

Hvis du vil sikkerhetskopiere data til en ekstern plassering, men ikke har tid eller kompetanse til å lage en server som du kan sikkerhetskopiere filene dine til, kan du benytte deg av online backup-tjenester. To velkjente eksempler på disse tjenestene er Mozy og Carbonite, som begge lar deg sikkerhetskopiere filene dine til en sentral server. Hvis datamaskinen er stadig skadet eller mistet, vil filene dine fortsatt kan utvinnes fordi de ikke er lagret lokalt. Hvis du er bekymret for din maskinvare blir stjålet eller bli skadet på noen form for ulykke eller katastrofe, en online backup-tjeneste vil gi deg den tryggheten du er ute. Den ene påminnelse å merke seg er at siden disse dataene er lagret på nettet av et selskap, hvis noen klarer å bryte seg inn i selskapets servere, kunne han potensielt stjele informasjon. Selv om denne type sikkerhetsbrudd er sjelden, er det fortsatt en mulighet, og er verdt å tenke på.

Previous:nothing
Next:hvordan du oppdaterer registernøkkelen
Anbefalte artikler

Copyright © 2011