Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å starte en hk fra en cd

Postet av : Annika Hultén

Hewlett Packard (HP) er en av de største produsentene av Windows-baserte datamaskiner i verden. Når du bruker en HP datamaskin du kan finne det nødvendig å starte opp fra en CD. Dette kan skyldes en oppgradering av dagens operativsystem eller behov for å rette et problem du opplever med datamaskinen som det er. Du generelt kan starte din HP-maskinen fra en CD uten store vanskeligheter
en
Power på HP-maskinen , la operativsystemet lastes, og sette inn enten en boot disk eller en Windows-installasjon disk. Lukk ut noen vinduene som vises, ber deg om å starte et bestemt program.
To.
Slå av datamaskinen på vanlig måte (klikk på "Start" etterfulgt av "Shut Down") . Vent noen minutter før du slår på maskinen igjen.
Tre.
Trykk enten "F2" eller "F8" knappen når maskinen begynner å starte opp. Knappen kommer til å avhenge av operativsystemet og modellen av HP datamaskin du har. Hvis man ikke gir de ønskede resultatene du trenger for å prøve maskinen starter på nytt. Til slutt, åpner et valg skjerm med flere forskjellige oppstartsalternativer.
Fire.
Trykk ned-pil knappen og velg "Boot fra CD. " Trykk på "Enter"-tasten og HP maskinen begynner å boote fra CD. Herfra, avhengig av disken du bruker du blir presentert med enten en serie med installasjon opsjoner eller system kjører alternativer.

Previous:nothing
Next:hvordan å starte en iBook fra en cd
Anbefalte artikler

Copyright © 2011