Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du oppdaterer registernøkkelen

Postet av : Jeanette Morales

Windows Registry er en database som inneholder informasjon om ditt operativsystem konfigurasjon. Generelt, brukere bør unngå å endre verdier i registeret, fordi utilsiktede endringer kan forekomme. Disse endringene kan være vanskelig å angre, og kan kreve at du fullstendig re-installere operativsystemer. I noen tilfeller, men korrigere problemer med systemet via registeret databasen er det eneste alternativet. Forstå hvordan du skal navigere gjennom registeret er en viktig del av å utføre disse korreksjonene trygt.
en.
Start Windows Registry Editor. Klikk "Start" og velg "Kjør". Dette er normalt det andre alternativet fra bunnen av menyen, rett over "Shut Down. " Skriv inn "regedit" (uten anførselstegn) i dialogboksen som dukker opp og klikk "OK. "
To.
Lag en sikkerhetskopi av registeret. Endringer i registeret kan alvorlig påvirke driften av datamaskinen. Som en beste praksis, alltid generere en back-up av registeret før du gjør endringer. På den måten, om noe uventet skjer, kan du rulle tilbake til en tidligere versjon som fungerer skikkelig. For å opprette en sikkerhetskopi, velger du "Fil" fra menyen øverst på skjermen, og velg deretter "Export". Gi sikkerhetskopien et navn. Finn området nederst i dialogboksen merket "Export range" og kontroller at "All" er avmerka. Klikk på "Lagre".
Tre.
Finn ut hvilken registret nøkkelen du ønsker å endre. Registerredigering gir deg tilgang til titusener av nøkler, men i de fleste tilfeller vil du allerede har en bestemt nøkkel for å finne. I dette eksemplet anta at du vil endre en sentral verdi knyttet til program som heter CHKDSK, og at du har blitt fortalt at det finnes på følgende plassering: HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ BootExecute

4.
Finn de bestemte registernøkkelen. I panelet på venstre side av Registerredigering, finn på øverste nivå mappe som heter HKEY_LOCAL_MACHINE. Dobbeltklikk denne mappen, dobbeltklikk deretter "SYSTEM" og deretter "CurrentControlSet. " Deretter dobbeltklikker du på mappen merket Control, og deretter på Session Manager-mappen. Hvis du ser i panelet på høyre side av skjermen vil du se det andre elementet fra toppen er oppkalt BootExecute. Dette er nøkkelen du vil endre.
Fem.
Oppdater registernøkkelverdien. Dobbeltklikk en registernøkkel for å åpne redigering dialogboksen. Etter at de ønskede endringene, klikker "OK. "
6.
Lukk Registerredigering. Velg "Fil" fra menyen øverst på skjermen, og velg deretter "Avslutt". Du har oppdatert Windows Registry nøkkel.

Previous:nothing
Next:hvordan du sletter windows loggfiler
Anbefalte artikler

Copyright © 2011