Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan installere windows xp raid

Postet av : Valon Istrefi

RAID (Redundant Array av billige disker) refererer til en prosess der to eller flere harddisker arbeide sammen for å oppnå et resultat, for eksempel chat duplisering (ghosting) med data på begge disker for å beskytte systemet informasjon. Installere et RAID-undersystem i Windows XP begynner vanligvis med RAID installasjonsprosessen. Du må installere RAID drivere (programmer som forteller datamaskinen hvordan du bruker RAID) før du installerer operativsystemet ditt, slik at Windows XP kan dra nytte av ordningen.

Du trenger:
Windows XP-installasjonen plate
. RAID-drivere.


en.
Sett inn Windows XP-installasjonen platen i datamaskinen, og start maskinen.
To.
Trykk på en tast på tastaturet som datamaskinen laster (når du blir bedt om av meldinger på skjermen) for å starte fra platen.
tre.
Trykk på "F6"-tasten når du blir bedt av Windows XP setup skjermbildene for å installere RAID drivere.
fire.
Sett platen (e) som inneholder RAID driverne inn i datamaskinen, og velg at stasjonsbokstaven som plasseringen av filer. Med andre ord, hvis du har din RAID drivere på en diskett, velg diskettstasjonen (vanligvis den "A"-stasjonen). Hvis du har RAID drivere på en CD, velg CD-stasjonen (vanligvis "D" eller "E"-stasjoner). Windows installerer automatisk riktig RAID driverne og konfigurerer systemet.
Fem.
Velg stasjonen på hvor du vil installere Windows XP ved å velge det fra listen på skjermen og trykke på "Enter"-tasten.
6.
inngang resten av den nødvendige informasjonen når du blir bedt om (for eksempel navnet på datamaskinen og produktet ID for Windows-plate) for å fullføre installasjonen .

Anbefalte artikler

Copyright © 2011