Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å konvertere fat32 til ntfs i xp operativsystem

Postet av : Jonathan Nyberg

Konvertering av filer på din Windows XP-systemet fra FAT32 til NTFS har mange fordeler, men det viktigste er sikkerheten. NTFS-filsystemet har sikkerhetsfunksjoner innebygd, noe som gjør det mest populære valget blant XP-brukere. En NTFS-filsystemet er mye mer effektivt for harddisken din. FAT32 kan ikke brukes ved komprimering på harddisken. Mangelen på filkomprimering ikke bare vil ta opp ekstra plass på harddisken din, det kan føre til at hele systemet til å kjøre sakte. I tillegg, hvis systemet noen gang svikter, vil ha filer i NTFS format gjør dem mye lettere å komme seg.
en
Lag en sikkerhetskopi av alle FAT32 filer du ønsker å konvertere til NTFS. . . Mens datatap under konverteringen er lite sannsynlig, hvis det er et problem, mistet eller korrupte filer kan være vanskelig å utvinne. En enkel måte å gjøre dette på ville være å kopiere filene til en ekstern flash-stasjon.
To.
Klikk "Start" og velg deretter "Alle programmer. " Pek på "Tilbehør" og klikk "Ledetekst. "
Tre.
Merke til ledeteksten boksen som vises. Du vil se en blinkende markør. Det er der du forteller systemet hvilken stasjon du ønsker å konvertere til NTFS. Hvis du ønsker å konvertere filer på C: stasjonen, skriver du følgende: convert c: /fs: ntfs
Det er viktig å forlate et mellomrom mellom bokstaven til stasjonen du vil konvertere, og skråstrek, når inn i instruksjonene.
Hvis operativsystemet er på samme stasjon du prøver å konvertere, vil oppgaven være ferdig når du starter datamaskinen. Hvis dette er tilfellet, når maskinen ber deg om å planlegge oppgaven, klikker du "Ja. "
Fire.
Se etter en melding i ledeteksten boksen spør hva stasjonsbokstaven du vil konvertere. Skriv inn stasjonsbokstaven du ønsker å ha konvertert trykk deretter" Enter. "

fem.
Ved ferdigstillelse av konvertering til en NTFS-filsystem, vil datamaskinen viser en melding som bekrefter at oppgaven er ferdig. Lukk ut av ledeteksten boksen. Ditt filsystemet har nå blitt konvertert til NTFS.

Tips og advarsler


  • Konvertere filer fra FAT32 til NTFS kan ta en stund. Ikke forsøk å bruke datamaskinen mens prosessen er i gang.
  • Konvertering til NTFS er en enveis funksjon. Konvertering tilbake til FAT32 krever at du har formatert harddisken.
  • NTFS-filer ikke er kompatible med Windows 95, 98 eller Me operativsystemer.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011