Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å bygge og utvide filmapper

Postet av : Jonathan Nyberg

Over tid, vil datamaskinen akkumulere filene-så mange at det kan bli vanskelig å navigere gjennom hvis du ikke har dem organisert. Det er derfor det er viktig å vite hvordan å konstruere og utvide filmapper for å holde datamaskinen filene organisert og lett å finne. Prosessen med å bygge og utvide filmapper er relativt enkel
en.
Naviger til stedet der du ønsker å bygge og utvide filmapper ved å klikke på "Start" og deretter "Min datamaskin" eller "Computer »(avhengig av hvilken versjon av Windows).
to.
Klikk på "File", blar du til "New" og deretter på "Folder" for å konstruere en ny mappe.
tre.

Skriv inn navn på mappen i tekstboksen og deretter trykke "Enter" for å konstruere den.
fire.
Utvid mappen ved å klikke på den for å åpne den. Opprett en ny mappe (undermapper) innenfor det ved å gjenta prosessen beskrevet i trinn 2 og 3.

Tips og advarsler


  • Dra og slippe filer til å lagre dem inne en mappe.
  • Hvis du ønsker å opprette en mappe på skrivebordet, bare høyreklikker du på skrivebordet, blar du til "Ny" og velg "Folder" for å opprette en.
  • Vokt dere for å gjøre filene vanskeligere å finne ved å konstruere et komplekst system av mapper og undermapper,. Konstruere og utvide filmapper er ment å hjelpe til med enklere navigering --- ikke komplisere prosessen
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011