Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å lage en windows system gjenoppretting cd

Postet av : Camilla Näslund

Microsoft Windows 7 er den siste utgaven av Microsofts operativsystemer som går tilbake til dannelsen av selskapet i 1975. I motsetning til Windows XP, som ble designet da disketten fremdeles var standard utstyr for de fleste PCer, Windows 7 er klar over at de fleste brukere trenger for å lage et system gjenopprettingsplate bruke deres CD-eller DVD-brenner. Som et resultat, finnes et verktøy for å lage et Windows-system gjenopprettings-CD, men du må vite hvor du finner programmet i operativsystemet
en.
Sett inn en tom, skrivbar CD eller DVD i stasjonen.
To.
Open kontrollpanelet ved å velge "Start" og deretter "Control Panel" fra systemet menyen.
tre.
Finn "System and Security" gruppe i kontrollpanelet. Klikk på "Back opp datamaskinen" under denne gruppen.
Fire.
Klikk "Opprett et system reparasjon plate" fra menyen som ligger på den øvre venstre side av "Sikkerhetskopiering og gjenoppretting" vinduet .
fem.
Velg datamaskinens skrivbare CD-eller DVD-stasjonen, og klikk på "Opprett platen"-knappen.

Tips og advarsler


  • flere plater vil være nødvendig for å fullføre operasjonen. Antallet som kreves avhenger av den spesifikke versjonen av Windows 7 og om du bruker CDer eller DVDer som opptaksmedium.
  • Bruk Windows 7 er sikkerhetskopiering og gjenoppretting funksjonen til å lage en komplett sikkerhetskopi av harddisken din. En backup kjent som en plate "image" vil gjenopprette operativsystemet, data og alle installerte programmer akkurat som de var da sikkerhetskopien ble opprettet. Du trenger systemet reparasjon plate skapt i denne veiledningen for å gjenopprette en fullstendig sikkerhetskopi av systemet ditt.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011