Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan bli kvitt Vista og laste windows xp profesjonell

Postet av : Valon Istrefi

Windows Vista har tatt sin andel av vold siden sin første utgivelse, med mange brukere og medier hamring operativsystemet for mangelen på polish. Gi etter for forbrukerne, har Microsoft gjort det tidligere arbeidet med nedgradering et system fra Windows Vista til Windows XP. Dessverre, det krever en fullstendig re-installasjon av XP, men med en skikkelig backup av dine data, lindre din Vista-indusert hodepine er ikke et problem

Du trenger:. .
Windows XP Professional installasjonsdisk
Ekstern harddisk.


en.
Back opp dine data til en ekstern harddisk. Du kan enten gjøre dette manuelt eller bruke et backup program som både er kompatibel med Windows Vista og XP. Vista inkluderer en backup funksjon som ikke er kompatibel med Windows XP.
To.
Sett XP Professional installasjonsplaten inn i datamaskinen og start. Trykk en tast når du muligheten til å starte fra CD eller DVD vises som maskinen starter opp.
Tre.
Følg instruksjonene på skjermen for installasjon til du kommer til dialogen spør hvor du vil installere. Velg stasjonen som inneholder din Vista-installasjonen (vanligvis stasjon C:). . Og trykk "D" for å slette og "L" for å bekrefte
4
Velg upartisjonerte området som resulterte fra forrige trinn, og trykk "C" for å opprette en ny partisjon. Sørg for å bruke NTFS som filsystem.
Fem.
Fortsett med installasjonen på den nye stasjonen og legg inn nødvendig informasjon som du blir bedt om det. Du trenger Windows Product Key. Fjern installasjonsplaten gang maskinen er ferdig installert og starter på nytt.
6.
Plugg den eksterne harddisken for å kopiere dataene tilbake til datamaskinen.

Tips og advarsler


  • Fjern den eksterne harddisken etter sikkerhetskopiering av dine data for å unngå uhell sletter innholdet.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011