Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du laster ned linux og støvel den fra en cd

Postet av : Jeanette Morales

Linux er et gratis, open-source operativsystem med over 600 distribusjoner som i 2010. Ubuntu er den mest populære og brukervennlige versjonen av Linux, med et gratis, oppgradert release hvert halvår. Ubuntu har desktop tilgang til Linux-programvare repositories, med hundrevis av søknader i kontoret, programmering, media, spill og bildebehandling. Du kan laste ned Ubuntu og boot det uten engang å gjøre endringer i systemet

Du trenger:. .
Datamaskin med Internett-tilgang
CD-lage programvare.
Tom CD-R.


en.
Gå til ubuntu. com /GetUbuntu /nedlasting, velg land og laste ned Ubuntu ISO til skrivebordet ditt. Merk at denne filen er 698MB og kan ta en stund å laste ned, avhengig av hastigheten på Internett-forbindelsen.
To.
Sett inn en tom CD-R i stasjonen og åpne CD -lage programvare. Fra menyen, velg "Lag Disc Image" og velg Ubuntu ISO fra skrivebordet. Klikk på "Create Disc" og lar prosessen er ferdig.
Tre.
Start datamaskinen på nytt med Ubuntu CD fortsatt i stasjonen. En meny vil komme opp med alternativer fra den boot CD. Velg "Kjør Ubuntu uten å installere. " Hele operativsystemet lastes opp fra CD, og du kan utforske Ubuntu.

Previous:nothing
Next:hvordan å åpne flere vedlegg i en e-post
Anbefalte artikler

Copyright © 2011