Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du oppgraderer en dell datamaskin fra 32 bit til 64 bit

Postet av : Stefan Svensson

Hvis du har en Dell maskin som har en prosessor som støtter 64-bits prosessering, kan du endre den fra et 32-bits operativsystem til et 64-bits operativsystem. Fordelene å oppgradere fra en 32-bit system til et 64-bits system er mange, inkludert støtte for 4 GB RAM og høyere (32-bit systemer kan ikke støtter mer enn 4GB) og mer prosessorkraft til programmer som bruker 64-bits prosessorer. Selv om du ikke kan "oppgradere" operativsystemet i strengeste forstand, kan du flytte alle dine data og programmer fra en 32-bit system til et som er 64-bit.
en
Sikkerhetskopier alle dataene dine på din 32-bits operativsystem som du vil flytte til. . den 64-bits operativsystem. Sett inn eksterne medier (DVD, ekstern harddisk, flash-stasjon, etc. ) i maskinen, og kopiere alt du vil lagre. Avhengig av hvor mye informasjon du har til å spare, kan dette ta flere timer å fullføre.
To.
Lag en liste over alle programmene du har på din 32-bit operativsystem at du vil flytte til 64-bits operativsystem. Sjekk nettsiden for hvert stykke programvare for å se om det er merket kompatibel med 64-bits operativsystemer. Ikke alle 32-bits programvare vil fungere på en 64-bits system, men de fleste programvare vil.
Tre.
Sett installasjons CD eller DVD for 64-bits operativsystem inn Dell-datamaskinen og start maskinen. Som din Dell maskinen starter backup, trykk på "Del"-tasten for å gå inn i boot-menyen og velg å starte fra CD-eller DVD-stasjonen. Følg den automatiserte prosessen for å installere 64-bits operativsystem. Det kan ta så lite som 30 minutter eller mer enn 60 minutter for installasjon av 64-bits operativsystem, avhengig av datamaskinen din. Under installasjonen velger å slette den nåværende Windows-installasjon hvis du er sikker på at du ikke trenger det i fremtiden.
Fire.
Logg på datamaskinen din når operativsystemet er installert og Sett inn din backup media. Kopier filene fra media tilbake til datamaskinen for å gjenopprette data. Begynn installere programmene også, hopper de som ikke støttes av et 64-bits operativsystem. Når alt er installert, er oppgraderingen ferdig, og du kan bruke datamaskinen som normalt.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011