Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du installerer overskrifter over vinduer

Postet av : Ulf Friberg

En header over vinduer er nødvendig å styrke veggen over vinduet og holder også mye vekt ut av vinduet. En overskrift for et vindu er den mest avgjørende del av veggkonstruksjonen å akseptere vinduer. Det gir også den horisontale trim den støtten den trenger. For å få til denne artikkelen, vil vi bygge og installere en overskrift for en 30-av-36-tommers vindu i en vegg med pigger på 16-tommers sentre

Du trenger:.
Hammer16d boks nails2 pigger (2 -by-4-av 92-5 /8) Carpenter's Level3 biter 2-av-fire-av-35 1/8-tommers lumber1 stykke 2-av-fire-av-32-tommers lumber2 biter 2-for-4- av-38-tommers lumber2 biter 2-by-6-av-32-tommers lumber1 stykke 5 ½-by-32-by-½-tommers plywood3 biter 2-av-fire-av-12 inches.


en.
Installer studs til topp og bunn plate 32 inches hverandre. Plasser vater på hvert å være sikker de er i lodd. Deretter plasserer en av de to-by-4-av-35 1/8-tommers trelast mot en av veggen stenderne i vindusåpningen. Sikre det til stud med boksen neglene. Gjenta dette for det motsatte stud. Disse kalles "krøplinger". Hvis du vil vite mer om dimensjonering et vindu åpnes, se "Dimensjonering en Rough Åpning for en Window" i referanse delen.
To.
Plasser to-by-4-av-32- tommers tømmer på et arbeidsbord. Mål og merk midten; plasser resterende 35 1/8-tommers 2-av-4 mot den med mark i sentrum. Dette vil danne en "T. " Fest to stykker med boksen neglene.
Tre.
Plasser "T" i vinduet åpningen slik at den 32-tommers toppen hviler på de to 2-av-4s fra trinn en. Fest "T" til krøplinger med boksen neglene. Også sikre den vertikale 2-av-4 i "T" til gulvet plate av veggen.
Fire.
Legg de to bitene av 2-av-fire-av- 38-tommers trelast på toppen av "T. " Feste dem til veggen stenderne med boksen neglene.
fem.
Deretter plasserer ½-tommers kryssfiner mellom de to bitene av 2-av-6-av-32-tommers trelast. Sikre dem med boksen neglene. Dette er overskriften.
6.
Plasser overskriften på toppen av de 38-tommers biter fra forrige trinn. Fester den til stenderne på venstre og høyre side av hodet. Deretter plasserer de 12 ½-tommers 2-av-4s mellom topp-og undersiden av topplaten. Sikre dem med boksen neglene.

Tips og advarsler


  • Noen koder kan kreve horisontale blokker mellom stenderne som utgjør bredden på vindusåpningen og vegg pigger. Du kan erstatte drywall skruer for boksen neglene.
  • Ikke la neglene i utilgjengelig for små barn. Ikke la spikerhodene (eller skrue hoder) å være over overflaten av trelast inne i grove åpningen av vinduet.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011