Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik backup datamaskinen i Windows Vista

Postet av : Charlotte Wannberg

Sikkerhetskopiering av datamaskinen data kan redde deg fra forverring. Å ha en krasjet eller mistet datasystem vil ikke være slik et problem hvis du regelmessig lagrer dine verdifulle data. Du har muligheten til å sikkerhetskopiere hele datamaskinen eller spesifikke filer. Evnen til å lagre et nøyaktig bilde backup av datasystemet kommer i svært hendig når du trenger å gjenopprette datamaskinen fra en fatal krasj. Med følgende guide, vil du lære hvordan du backup av datamaskinen i Windows Vista

Du trenger:.
Windows Vista.
Computer.
Flyttbare medier.
Online lagring.


en.
Bestem om du trenger å sikkerhetskopiere hele datasystemet eller bare noen få filer. Dette vil i hovedsak avhenge av hvor mye arbeid du har lagret på din datamaskin. Hvis det er ditt forretningssystem og du har tonnevis med klienten informasjon lagret på den, og deretter vurdere sikkerhetskopiering av hele datasystemet. Å gjøre dette vil hjelpe deg å holde denne verdifulle informasjonen på et trygt sted og vekk fra skade. Når du har opprettet en sikkerhetskopi, kan du enten velge å overføre det til en flyttbar stasjon eller en elektronisk en.
to.
Se etter "Start" på høyre side av maskinen din. Velg "Control Panel"-menyen når du har funnet denne delen på datasystemet. Når du har åpnet "Control Panel" søk på "System og vedlikehold" fanen. Dette vil gi deg flere funksjoner på datamaskinen for å holde den i vanlig orden. I denne kategorien vil du kunne velge de "for sikkerhetskopiering og gjenoppretting"-funksjonen.
tre.
Sikkerhetskopier individuelle filer og mapper ved å velge "Sikkerhetskopier filer" alternativet. Å velge dette trinnet er nyttig hvis du ikke har et stort antall filer å lagre på din datamaskin. Hvis du ikke har mange filer som skal sikkerhetskopieres, da dette vil du også kunne bære en liten bærbar harddisk med deg til flere destinasjoner.
Fire.
Velg "Tilbake opp maskinen "hvis du trenger for å lage en komplett sikkerhetskopi av hele datasystemet. Dette valget vil tillate deg å fullstendig gjenopprette datasystem fra en skadet tilstand. Når du er klar til å gjenopprette datamaskinen systemet, bare sette inn mediet som har den lagrede filen og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen.
Fem.
Lag en vanlig tidsplan for datasystem sikkerhetskopier. I stedet for å bli overrumplet, vil du kunne la din datamaskin ta seg av det harde arbeidet for deg. Sette ryggen opp frekvensen til daglig, ukentlig eller månedlig i stor grad avhenger av hvor mye data du har lagret, og sannsynligheten for en datamaskin krasje. Bestem det beste alternativet for deg og dine datafiler. Bare husk å jevne teste sikkerhetskopifilene å sikre at de virker som de skal.


Copyright © 2011