Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å gjenopprette systemet når Windows ikke vil starte

Postet av : Valon Istrefi

Microsoft Windows er det mest populære operativsystemet i bruk i dag, men det kan være frustrerende når systemet vil ikke starte helt-du slår på datamaskinen, men det støvler halvveis og fryser. Du prøver å starte på nytt og får samme resultat. Hvis dette skjer med deg, ikke få panikk. Det er en måte å gjenopprette systemet når Windows ikke vil starte
en.
Start datamaskinen. Hvis datamaskinen er på, starter du systemet. Trykk F8 gjentatte ganger til du ser "Windows Advanced Options" menyen skjermen.
To.
Ved hjelp av opp-og pil ned, velg "Sikkermodus med ledetekst. " Trykk "Enter" på tastaturet.
Tre.
Når du ser Windows Welcome-skjermen, velger du en konto med administratorrettigheter. Skriv inn passordet. Trykk "Enter" på tastaturet eller klikk "Ok. "
Fire.
Skriv inn "% systemroot% \ system32 \ restore \ rstrui. exe" på neste skjermbilde som vises (uten anførselstegn). Klikk "Gjenopprett datamaskinen til tidligere Time"-knappen. Velg den siste dagen datamaskinen fungerte godt i kalenderen som vises. Klikk "Next".
Fem.
Klikk "Next" igjen for å bekrefte valget. På slutten av gjenopprettingsprosessen, vil systemet automatisk starte på nytt. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen.

Tips og advarsler


  • Skjermbildet som vises i trinn 3 er avhengig av hvordan maskinen er satt opp. Hvis du har bare administrative kontoen uten passord kravet, vil Windows fortsetter oppstartsprosessen etter at Windows Welcome-skjermen.
  • Hvor lang tid det tar å gjenopprette systemet i Trinn 6 avhenger av hvor mye informasjon og mange av programvare du har i systemet ditt. Vær tålmodig hvis du har en masse ting i din datamaskin.
    
    Copyright © 2011