Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du gjør din Windows XP-datamaskinen kjøre raskere

Postet av : P-O Lennartsson

Datamaskinen kjører sakte, og du er utenfor frustrasjon. Er det ting stekt? Er det noe håp for den? Jeg har gode nyheter, det er ting du kan gjøre for å øke hastigheten på Windows XP-maskin! Denne artikkelen vil lære deg hvordan du skal kjøre en virus sjekk, defragmentere datamaskinen, og hvordan å stoppe unødvendige programmer fra å kjøre i bakgrunnen på maskinen din

Du trenger:.
Erfaring med bruk av en datamaskin
. Mye av tålmodighet. MobiltelefoniTime.


en.
Først av alt, anbefaler jeg at du går til Trend Micro's House Call http://housecall. trendmicro. com, er det en gratis virus skanner som vil gå gjennom systemet og fjerne eventuelle skjulte virus og spyware du måtte ha. Trend vil få opp en skjerm når skanningen er fullført forteller deg om potensielle trusler på maskinen din, velger å fjerne elementer som er nødvendig
2
Neste det er en god idé å defragmentere harddisken din. . stasjon, med mindre du har gjort dette nylig, eller du har maskinen satt til å gjøre det på egen hånd. Defragmentering vil presse all informasjonen på disken din tettere sammen, frigjøre plass og gjøre tilgang til filene mer effektiv (som betyr raskere!).
å defragmentere harddisken gå til Start, Alle programmer, Tilbehør, Systemverktøy og til slutt klikker på Diskdefragmentering. På dette punktet får du et vindu med to alternativer, analysere og defragmentere. Hvis du ikke vet om det er nødvendig for deg å defragmentere harddisken nå klikke "analysere" og systemet vil gi deg beskjed i løpet av få sekunder, eller bare klikk "defragmentere". Når systemet er defragmentere det kan ta lang tid, jo lengre tid tar det "verre" harddisken var! Jeg anbefaler å starte datamaskinen nå, slik at endringene trer i kraft.
tre.
Ok, nå er at datamaskinen er startet på nytt, gå videre og flytte rundt i systemet ditt. Er ting i bevegelse bedre? Eller tror du det kunne bruke noen flere forbedringer? Hvis du finner deg selv som ønsker mer fart videre til trinn 4.
Fire.
Dette trinnet innebærer å gå inn i services-filen og deaktivere programmer du ikke ønsker å starte opp når du slår på datamaskinen. Det er lurt å ta en sikkerhetskopi av systemet ditt slik at du kan gjenopprette det skulle noe gå galt. Fortsett med forsiktighet, da dette er den mest "farlige" skritt!
Å se hva som kjører i bakgrunnen din du kommer til å trenge klikke START, RUN og skriv deretter inn i tjenester. msc. Du vil se et vindu åpent som viser tjenester som kjører på datamaskinen din. Jeg anbefaler at du går for å se Elder Geek http://www. theeldergeek. com/a. htm og se på hver enkelt tjeneste som kjører, og foreta en kvalifisert beslutning om hvilke tjenester som skal beholdes og hvilke du ønsker å gå, hvis du finner har du noe på listen ikke er nevnt på The Elder Geek gå videre og gjøre et generelt søk etter tittelen eller banen. Det er her jeg generelt finner spion og adware på datamaskinene jeg har renset i det siste. Hvis du fortsatt ikke kan finne ut hva en bestemt tjeneste gjør jeg anbefaler at du lar den, bedre føre var.

Tips og advarsler


  • Når du får en virus, adware eller spyware er det vanligvis et program satt til å kjøre hver gang du starter datamaskinen-uten din viten
  • Hvis du kommer over noen ukjente program i tjenester gjøre et søk på nettet med navnet eller banen og se hva du får. Hvis du lurer på hva programmet gjør, er sjansen stor for at andre er også!
  • aldri deaktivere en tjeneste hvis du ikke vet hva den gjør, mange tjenester er nødvendige for at datamaskinen skal kjøre.
    
    Copyright © 2011